lunes, 14 de enero de 2008

ANTENA 3 ADAPTARA "LALOLA" PER A ESPANYA

Antena 3 adaptarà a Espanya "Lalola", telenovel·la argentí de gran èxit que conta la història d'un home masclista a què un dia castiguen convertint-lo en dona.

A més d'Espanya, altres territoris com Itàlia, Bèlgica, Romania, Grècia, Rússia, França, Mèxic i Puerto Rico també s'han interessat per esta producció argentina, que va ser venuda a 15 països abans de la seua estrena.

"Lalola" ha comptat amb el beneplàcit del públic i la crítica, que l'ha arribat a comparar amb les pel·lícules d'Almodóvar pel seu tractament visual i la galeria de personatges.

Les comèdies romàntiques amb un canvi de sexe com a punt de partida s'han repetit al llarg de la història del cine, amb recordats títols com "Éste cuerpo no es el mío", "En qué piensan las mujeres", "Una rubia caída del cielo" o "Hay una chica en mi cuerpo".

Antena 3 va comprar els drets de "Lalola" per a emetre la sèrie original o adaptar-la, però finalment ha optat per fer la seua pròpia versió nacional, confiant que tindrà la mateixa bona acollida que "Yo soy Bea" en Telecinco o l'acabada d'estrenar "Sin tetas no hay paraíso", ambdós realitzades a partir d'originals colombianes. Antena 3 va intentar fa dos anys fer la seua pròpia versió d'un culebron colombià amb "El auténtico Rodrigo Leal", protagonitzat per Iván Sánchez, encara que este no va tindre la repercussió esperada. Antena 3 intentarà tindre més bona sort ara amb "Lalola"

“Lalola”, un home masclista que es convertix en dona

Un home que desprecia les dones al punt de considerar-les bones només per a portar-les al llit, i no per molt de temps ni amb gran dedicació. Una senyoreta humiliada, despitada i amb molt bons contactes en l'àmbit fosc de les bruixeries.

Una combinació explosiva que dóna com resultat el castic menys pensat per al masclista incorregible, i el menys concebible: despertar un dia convertit en una dona.

Este és el plantejament inicial de "Lalola" (combinació que sorgix de transformar el Lalo original en el Lola de la nova personalitat).

En to de comèdia romàntica, "Lalola" en la seua versió original està protagonitzada per Carla Peterson, com Lola, i Luciano Castro com qui va ser el millor amic de Lalo i potser acabe provocant un altre tipus de sentiments en Lola.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele