jueves, 3 de enero de 2008

LA SEXTA ESTRENA LA SERIE "ROBIN HOOD"

"Robin Hood" arriba a la Sexta este divendres, 4 de gener, a partir de les 20.57 hores, per a lluitar contra la injustícia i l'abús de poder. Es tracta d'una de les majors produccions de la BBC i suposa una moderna adaptació de la llegenda que mescla acció, humor i romanç.

La ficció, gràcies al seu enginyós guió, ha conquistat el cor de l'audiència al Regne Unit, on va aconseguir en la seua primera temporada una mitjana de 7 milions d'espectadors i va resultar un èxit per a la cadena BBC.

Filmada a Budapest i plena d'humor i de romanç, 'Robin Hood' (paper interpretat per l'actor Jonas Armstrong) és la història d'un xicot que lluita per acabar amb l'abús d'autoritat del nou Xèrif de Nottingham. Per a aconseguir-ho, compta amb astuts plans i un increïble maneig d'arcs i espases.

La sèrie encarna el clàssic heroi d'acció i manté l'etern romanç entre Marian i Robin, així com les increïbles lluites amb espases i arcs i la lluita contra la injustícia, la fam d'un poble sotmés a les lleis d'un injust Xèrif i del seu aliat, Sir Guy de Gisborne, i compta amb un guió ple d'humor i de subtils aportacions contemporànies.

Dominic Minghella és el productor executiu i principal guionista de la sèrie, un home amb herència artística el germà major del qual, el director de cine Anthony Minghela, va guanyar un Oscar al millor director pel film "El paciente inglés".

La mundialment coneguda història de Robin Hood ha sigut encarnada amb anterioritat per actors de la talla de Sean Conneru, Kevin Costner, Patrick Bergin, Cary Elwes, John Cleese, Errol Flyn i Douglas Fairbanks.

En esta versió de Robin Hood, que aporta novetats respecte a les produccions dutes a terme anteriorment, Robin Hood no és el xic perfecte que sempre ha d'obrar de manera impecable. També té mals moments en què les seues reaccions i la seua arrogància poden provocar situacions tenses amb els seus companys proscrits. Esta actitud li fa, si és possible, més humà enfront dels anteriors Robin Hoods.

El paper de Marian també ha canviat en relació a altres produccions anteriors. Este es planteja com el d'una dona moderna i sense debilitat, que és capaç d'enfrontar-se a qualsevol cosa físicament i emocionalment. Es tracta d'una dona forta que, a pesar dels seus sentiments cap a Robin, demostra amb escreix la seua independència. Marian es convertix en el vigilant nocturn que vetla pels drets dels més pobres. Disfressada amb una caputxa, una màscara i un escut, lluita per a aconseguir el que és just per al poble.

'Robin Hood' té també com a protagonista en la seua trama el triangle amorós format per Marian, Robin i Sir Guy de Gisborne. Darrere d'anar-se a les "Cruzadas" en Terra Santa i deixar Marian arrere, esta es va sentir profundament abandonada. Ara que Robin ha tornat, ha de decidir-se entre ell i el seu rival, Sir Guy de Gisbourne. Este últim li aporta seguretat, estabilitat i un bon lloc dins de la societat. No obstant això, triar l'amor de Robin la situaria socialment com la dona d'un proscrit que habita en el bosc de Sherwood.

En el seu afany per acabar amb la tirania del Xèrif l'acompanyen Will Scarlette (Harry Lloyd), Allan a Dóna-li (Joe Armstrong) i Much (Sam Troughton) i Little John (Gordon Kennedy), un grup de valents lluitadors que sempre estan disposats a disparar una fletxa contra les males arts de Sir Guy de Gisborne i els seus sequaços.

Tot el grup d'actors va acudir a la Hood Academy, un centre d'aprenentatge que els va entrenar fins a convertir-los en verdaders experts en atac i defensa amb espases, arcs i cavalls.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele