martes, 22 de enero de 2008

MARIO PICAZO ABANDONA LA PRESENTACIO DE "SUPERVIVIENTES"

Contratemps en la nova edició de “Supervivientes”. Mario Picazo, copresentador del reality de Telecinco des de l'illa de Cayos Cochinos (Hondures), tornarà de manera imminent a Espanya després de patir una malaltia tropical, segons ha conegut la premsa.

El meteoròleg, impedit per a continuar amb la seua labor al capdavant de “Supervivientes”, serà substituït pel col·laborador de “El Programa de Ana Rosa”, Óscar Martínez , qui viatja ja en estos moments a l'enclavament salvatge del concurs.

Abandona la gimnasta Estela Giménez

"No estic bé, sobretot psíquicament. Em costa molt eixir avant i, a més, el físic no m'acompanya”. Així d'afectada es mostrava fa uns dies davant de les càmeres de “Supervivientes” la gimnasta Estela Giménez.

Per este motiu, la jove concursant -guanyadora de la penúltima edició de “Mira quién baila!”- ha decidit abandonar de forma voluntària l'aventura i tornar al nostre país.

Com sol ocórrer amb este tipus de desercions, Telecinco enviarà en breu a un altre concursant famós de reserva a Hondures perquè substituïsca la campiona olímpica.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele