sábado, 26 de enero de 2008

DIMECRES "CAIGA QUIEN CAIGA" TANCA LA SEUA CUARTA TEMPORADA

L'exhaustiu seguiment a la reeixida carrera de premis de Javier Bardem als Estats Units i la particular fórmula del programa de mostrar els últims recorreguts dels polítics, posaran el passador d'or a la quarta temporada de 'Caiga quien caiga' dimecres que ve 30 de gener. L'informatiu satíric de Telecinco, presentat per Manel Fuentes, Juanra Bonet i Leandro Rivera, tornarà a la graella de la cadena a la primavera.

'CQC', que en un principi tenia assegurada la continuïtat ininterrompuda fins a juny, es pren uns mesos de descans després de no haver funcionat en la nit del dimecres. El programa de la productora "Cuatro Cabezas" no ha pogut repetir en la seua nova ubicació els bons registres d'audiència que collia en l'horari de màxima audiència dels divendres.

Dimecres passat, en la seua penúltima emissió de la temporada, no va passar del 14,7% de mitja, veient-se doblegat en la seua franja per la minisèrie d'Antena 3.

'CQC' seguix a Javier Bardem en el seu llorejat periple per Estats Units

'CQC' continua seguint molt de prop la reeixida trajectòria de Javier Bardem a Amèrica del Nord i es trobarà amb l'intèrpret en l'entrega dels Premis del Sindicat d'Actors i Guionistes dels Estats Units, un acte a què també assistiran actors de la talla d'Angelina Jolie, George Clooney, Daniel Day-Lewis i Glenn Close.

Després d'haver-li tingut en exclusiva durant la cerimònia d'entrega dels globus d'Or i darrere d'atorgar-li personalment el "Óscar al Millor Actor" de 'CQC' la setmana passada, Maldo viatjarà fins a Los Angeles per a tornar a trobar-se amb el nostre actor més internacional i intentar esbrinar quins seran els seus pròxims passos.

D'altra banda, el programa capitanejat per Manel Fuentes descobrirà els amagatalls del programa electoral que el PSOE presentarà com a oficial davant de les pròximes eleccions i passejarà el seu esmolat micròfon per les files de l'oposició.

'Caiga quien Caiga' serà també testimoni de les últimes tendències gastronòmiques junt amb els cuiners Ferrá Adriá i Juan María Arzak en la trobada culinària amb més glamour del nostre país -Madrid Fusió- i enviarà a Maldo a emular a Nova York al protagonista de "La jungla 4.0", Bruce Willis.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele