lunes, 14 de enero de 2008

SYLVESTER STALLONE VISITARA "EL HORMIGUERO" DE CUATRO

"El Hormiguero" rebrà en un parell de setmanes la visita en exclusiva en plató de Sylvester Stallone. El conegut actor nord-americà acudirà al programa de Pablo Motos per a parlar de la quarta entrega de la saga “Rambo”, que s'estrena l'1 de febrer en els nostres cines.

Este nou film, que porta per títol el nom del protagonista “John Rambo (vuelta al infierno)”, arriba ni més ni menys que 20 anys després de la seua tercera part. En esta ocasió, l'acció situa al cèlebre excombatent de Vietnam a Tailàndia, reclutat per uns missioners d'una ONG perquè els ajude a creuar el riu Salween.

L'objectiu és humanitari, amb la intenció de repartir medicines, però les coses es complicaran. El grup de missioners serà capturat per uns pirates birmans i, com era d'esperar, Rambo haurà d'entrar en acció amb la seua habitual contundència.

Amb la visita de Sylvester Stallone a "El Hormiguero", el programa de Cuatro rep de nou a una estrela internacional del cel·luloide després de la visita, el passat 15 de novembre, del protagonista de "Kyle XY", Matt Dallas.

"El Formiguer" bat rècords en la setmana del seu tornada

Després del descans nadalenc, “El Hormiguero” ha tornat amb força a Quatre. Este passat dimarts, i coincidint amb la visita al plató de la periodista Isabel Gemio, el programa va batre el seu rècord tant en share amb un 11.8% (quasi dos punts i mig per damunt de la mitjana de la cadena), com en espectadors, 2.270.000.

A més, durant cinc minuts del programa (entre les 22:12 i les 22:17 hores), “El Hormiguero” va aconseguir per primera vegada ser l'espai més vist de la televisió per damunt de la resta de les cadenes, fregant el 19% de quota de pantalla i amb 3.700.000 espectadors.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele