lunes, 14 de enero de 2008

L'ACTOR FRAN PEREA S'INCORPORA A "HOSPITAL CENTRAL"

Fran Perea s'enfunda la bata de metge per a unir-se al repartiment de “Hospital Central”, segons ha conegut la premsa especialitzada en televisió.

La veterana sèrie de metges, un dels valors més sòlids de ficció de Telecinco, inicia hui la gravació de la seua quinzena temporada amb el fitxatge estel·lar de l'actor i cantant, exprotagonista de “Los Serrano”.

Perea, que el curs passat va viure les seues últimes aparicions en la sèrie de Globomedia, donarà vida a un dels nous residents del central. No serà la primera vegada que l'actor passe per la sèrie ja que, en 2002, va realitzar un cameo.

També incorpora a Juana Acosta

Al personatge de Perea s'uniran altres dos nous jóvens metges. Un d'ells estarà interpretat per l'actriu colombiana, establida a Espanya des de fa anys, Juana Acosta.

L'actual parella del també actor Ernesto Alterio ha treballat en diverses sèries i pel·lícules del nostre país. L'última vegada que la vam veure en televisió va ser el passat hivern en la sèrie policíaca de Quatre "Génesis, en la mente del asesino", en el paper de Sofía Santana.

En 2001, va interpretar el paper de Bibi en “Policías, en el corazón de la calle”, i en 2002 va ser Beatriz en la sèrie “Javier ya no vive solo”, ambdós de Globomedia. També en 2002, va tindre una intervenció episòdica en la pròpia “Hospital Central”, on va interpretar a una dona maltractada.

Fitxa a un actor equatorià desconegut per al gran públic

L'altre resident que s'incorporarà al repartiment de "Hospital Central" esta interpretat per un actor equatorià, desconegut per al públic del nostre país.

Segons ha pogut saber la premsa, la sèrie busca amb este fitxatge augmentar el seu atractiu per al públic de Ecuador, atés que en l'actualitat, segons l'últim padró, la població d'equatorians és la tercera més nombrosa d'immigrants al nostre país amb 420.000 habitants censats.

A més, hi ha buit per a un tercer nou personatge, que apareixerà a mitat de temporada, tot i que encara no ha sigut adjudicat a cap actor.

"Hospital Central" deixa la porta oberta a Vilches

Com ja es va informar el passat novembre, Jordi Rebellón es despedix de “Hospital Central”. L'actor català que interpreta al doctor Vilches abandona el servici d'urgències després de romandre en la sèrie de Telecinco des de la seua estrena, a l'abril del 2000.

Després de l'impacte de l'últim capítol, en el que Vilches rebia un tir fatal del criminal León quan intentava escapar-se de l'hospital, la supervivència del doctor quedava en dubte, encara que no la seua continuïtat en la sèrie ja que ja se sabia que no estaria en esta nova temporada.

No obstant això, la trama del pròxim episodi quedarà resolta de manera que Vilches puga tornar a “Hospital Central”. Així, el personatge sobreviurà a l'atac i el seu agressor serà capturat per la policia, després del que Vilches ingressarà en un programa de protecció de testimonis.

Èxit d'audiència per a la sèrie més longeva de la TV nacional

Amb l'emissió de l'últim capítol de la seua catorzena temporada, que Telecinco va oferir el passat 12 de desembre, “Hospital Central” es va convertir en la sèrie d'horari de màxima audiència més longeva de la televisió nacional amb 205 episodis.

A pesar de la seua experiència, la ficció de Videomedia gaudix d'una excel·lent salut i continua sent una de les favorites del públic. En la seua última temporada, va aconseguir una mitjana de 4.205.000 espectadors i un 25.4% de share, dada que li va portar a liderar el 100% de les seues emissions.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele