martes, 29 de enero de 2008

ANTENA 3 ESTRENA ESTE PROPER DILLUNS "FISICA O QUIMICA"


Antena 3 estrena dilluns que ve 4 de febrer, a les 22:15 hores, 'Física o Química', la seua nova aposta de ficció per a la nit dels dilluns, substituta de 'El síndrome de Ulises', que tornarà la pròxima primavera.

Produïda per Ida y Vuelta, esta ficció gira entorn al món de l'ensenyança, però amb un ingredient nou ja que la història es narra des del punt de vista d'uns professors novells.

Este grup de nous docents acaben d'arribar a un Institut d'Ensenyança Secundària on descobriran tot un univers de conflictes, amors, desamors i il·lusions d'un grup d'adolescents per als que han de servir de guia.

'Física o Química' intentarà fer-se un buit en la nit dels dilluns, competint contra 'CSI' en Telecinco, 'Herederos' en La 1, 'Tienes Talento' en Cuatro i cine en laSexta.

Els professors

Ana Milán es Olimpia, professora d'anglés
Un os dur de rosegar. Tracta als alumnes amb disciplina perquè el que vol és ensenyar-los la matèria, no ser la seua amiga. El seu matrimoni amb Félix no passa pel seu millor moment.

Nuria González es Clara, la directora
D'aparença agradable, però un poc desequilibrada i estrafolària. És amena, de maneres suaus, encara que a vegades es comporta de manera impulsiva i és quan esclata com un volcà.

Blanca Romero es Irene, professora de filosofia i ètica
Una dona caòtica, brillant i complicada. Va estudiar filosofia i mai va pensar a dedicar-se a l'ensenyança, però prompte descobrix que és realment bona en el que fa.

Michel Gurfi es Jonathan, professor de gimnàstica
Fill d'immigrants hispans, és un xic atractiu que vol ser considerat per una miqueta més que per ser un cos i una cara bonica.

Joaquín Climent es Adolfo, el cap d'estudis
Exigix als seus alumnes tant com s'exigix a si mateix. Ara haurà d'acceptar que el seu fill ha entrat a formar part del professorat de l'institut, cosa que no li agrada en absolut.

Cecilia Freire es Blanca, professora de literatura
Dolç, molt sociable i un tant tradicional. A diferència d'Irene, per a ella, l'ensenyança és una cosa vocacional. A pesar d'açò, no li va a ser fàcil enfrontar-se al seu primer treball.

Bart Santana es Roque, professor d'història de l'art
Atractiu, segur de si mateix i molt intel·ligent. Té una excel·lent relació amb els seus alumnes però una relació impossible amb son pare, el cap d'estudis del col·legi.

Xavi Mira es Félix, professor de dibuix tècnic i música
Félix posseïx un cert aire de desorientació, està molt ficat en el seu món i li costa relacionar-se amb els altres. Només suporta la companyia de la seua dona, Olímpia.

Els alumnes

Karim El-Karem es Isaac
17 anys. Un tant descarat i indomable, que no cau bé ni a professors ni alumnes. Des que es va gitar amb Irene, no pot llevar-se-la del cap.

Javier Calvo es Fer
16 anys. Molt intel·ligent, però últimament està tancat en el seu món i les seues qualificacions han baixat molt. En l'institut descobriran que és gai i començaran a acaçar-lo.

Gonzalo Ramos es Julio
18 anys. Un xic amb prou atractiu. Es culparà de la mort del seu germà i intentarà entendre les raons que li van portar a suïcidar-se.

Angy Fernández es Paula
16 anys. Germana d'Isaac. Té molta complicitat amb Jan, un nou estudiant d'origen xinés però només el veurà com una amic, això sí, un amic amb què cada dia passa més hores.

Andrés Cheung es Jan
16 anys. Jan és un xaval brillant amb un talent especial per a dibuixar còmics. No tindrà massa problemes d'integració fins que els altres descobrisquen que està enamorat de Paula.

Adam Jezierski es Gorka
16 anys. Alguns professors intentaran entendre la seua rebel·lia degut al seu historial familiar. Altres, simplement, li donaran per un cas impossible. Se sent molt atret per Ruth.

Úrsula Corberó es Ruth
16 anys. És la filla de l'exmarit de Clara, la directora de l'institut. És una xica atractiva que no es vol massa i té una conducta un tant autodestructiva.

Max Iglesias es Cabano
16 anys. És un afortunat i ho sap. Ha nascut en una família de molts diners, és guapo i intel·ligent i ho utilitza de manera cruel per a manipular als altres.

Leonor Martín es Cova
16 anys. Sempre preocupada pels altres, per l'ecologia, la fam en el món... Solidària fins a l'exasperació.

Andrea Duro es Yoli
16 anys. Yoli és una xica orgullosa dels seus orígens de barri dels afores. Sociable per naturalesa.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele