sábado, 12 de enero de 2008

TELECINCO PREPRARA NOUS ESPECIALS DE "TU SI QUE VALES"

El passat 2 de gener la cadena va estrenar en horari de máxima audiència la primera de les semifinals de 'Tú sí que vales'. L'objectiu del programa no és un altre que el de descobrir a noves promeses en distintes disciplines artístiques.

El programa va marcar en el seu debut un 17,2% de mitja amb una miqueta més de dos milions i mig d'espectadors (2.510.000). Una xifra un poc baixa per a Telecinco que va aconseguir pujar en la seua segona semifinal, celebrada el passat 4 de gener, amb un bon 21,5% (3.041.000). Estes dades han sigut suficients perquè la cadena de llum verd a la preparació de nous programes.

Per això, la productora Gestmusic durà a terme durant la setmana un nou procés de selecció per diferents ciutats espanyoles per a triar als nous participants de la segona edició de 'Tú sí que vales'. Dimarts que ve dia 15 tindrà lloc el càsting de Madrid, el dia 16 a Barcelona, el dia 17 a València i el dia 18 a Sevilla. El procés de selecció donarà inici a les 10 del matí i els interessats poden apuntar-se a través del telèfon 902 21 70 70.

L'arrancada del procés de selecció podrà seguir-se de nou a través de Telecinco Estreles. La cadena continua amb la seua aposta per la TDT, com ja fera amb la fase de càsting de la primera edició.

Encara que els detalls d'esta segona entrega no han sigut comunicats, tot fa indicar que la cadena programarà les noves entregues al llarg del pròxim mes de febrer, precisament quan Cuatro estrenarà 'Tienes talento', el seu nou talent xou amb Nuria Roca i Eduardo Aldán.

Esta no és la primera vegada que Telecinco intenta traure profit amb formats semblants a les grans apostes de la competència. L'aparició d'un detector de mentides en 'A tu lado', les operacions de cirurgia estètica de 'TNT' o el buscapromeses de 'Tú sí que vales' són seccions o programes totalment comparables amb el polígraf de 'En Antena', l'espai 'Cambio radical' o la gran aposta de Cuatro per al pròxim trimestre, 'Tienes Talento'. Altres intents com '¡Clever!' -comparable a 'Brainiac'- no han comptat amb el suport de l'audiència.

La interpretació, la música, el ball, la màgia, els jocs malabars i l'humor dels candidats tornaran a passar examen en Telecinco Estreles. Els espectadors tindran l'ocasió de conéixer en breu el treball realitzat per l'equip de 'Tú sí que vales'. L'equip de la productora Gesmusic inicia la setmana que ve la busca d'artistes novells en qualsevol tipus de disciplina artística.

Els candidats que executen les proves més brillants en cada una d'estes matèries es donaran cita en els programes especials de prime estafe de Telecinco davant de la mirada del jurat.

Els càstings
15/01/08 - Madrid:
Hotel NH parc avingudes (Carrer de Biarritz 2)

16/01/08 - Barcelona:
Hotel AC Barcelona (Passeig del Taulat 278)

17/01/08 - València:
Hotel Hespèria parc Central (Plaça Manuel Sanchís Guarner 1)

18/01/08 - Sevilla:
Hotel NH Plaça d'Armes (marqués de Parada, s/n)

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele