sábado, 12 de enero de 2008

QUAN FARAN LA TEUA SERIE PREFERIDA?

Els nous capítols de les sèries americanes que l'any passat van irrompre en el panorama televisiu, així com les últimes novetats de ficció nord-americana, comencen a arribar a Espanya després de la seua estrena a l'altre costat del toll.

Esta setmana, Cuatro ha llançat la novetat de “House” i “Anatomia de Grey”. Així mateix, La Sexta ha estrenat este divendres la nova temporada de “Shark”. Però, quan podrem veure a Espanya els nous episodis de la resta de ficcions?

A continuació, avancem les previsions d'estrena de les sèries estrangeres més esperades, segons informa la premsa.

“Dexter"

Sèrie creada per l'equip de “A dos metros bajo tierra” i protagonitzada per l'actor Michael C. Hall, qui dóna vida a Dexter Morgan, un forense psicòpata del Departament de Policia de Miami. L'últim capítol de la primera temporada va batre rècords d'audiència en el canal Showtime.

- Estrena en obert: febrer en Cuatro
- Estrena en cable: Els dilluns a les 22.00 hores en Fox

“Mujeres desesperadas”

Quarta temporada de la reeixida sèrie de Marc Cherry, protagonitzada per Eva Longoria, Marcia Cross, Teri Hatcher i Felicity Huffman. En els nous episodis, una parella gai i una antiga veïna tan perfeccionista com Maltracte Hodge arribaran a Wisteria Lane.

- Estrena en obert: març en TVE.
- Estrena en cable: 20 gener en FOX.

”Prison Break”

Michael, Bellick, Mahone i T-Bag estaran empresonats en la presó panamenya de Sona durant la tercera temporada d'esta ficció, que incorpora quatre nous personatges.

Estrena en obert: març en La Sexta.
Estrena en cable: febrer en FOX.

”Cinco hermanos”

Segona temporada de la sèrie que encapçala Calista Flockhart que conta la vida de la família californiana Walker. En els nous episodis, Sarah coneixerà un altre home després de trencar amb el seu marit.

- Estrena en obert: març en Cuatro.
- Estrena en cable: 27 gener a les 22:00 hores en FOX.

Kyle XY

Tercera temporada de la sèrie protagonitzada pel misteriós xic sense melic que interpreta Matt Dalles.

- Estrena en obert: primavera de 2008 en Cuatro.
- Estrena en cable: els dimecres a les 22.00 hores en Sci Fi.

“Ugly Betty”

Versió americana de la telenovel·la colombiana “Betty, la fea”, la versió espanyola de les quals emet Telecinco. Produïda per Salma Hayek, està protagonitzada per Amèrica Ferrera, guanyadora d'un globus d'Or.

- Estrena en obert: primavera de 2008 en Cuatro.
- Estrena en cable: febrer en Cosmopolitan.

“Californication”

Nova sèrie protagonitzada per David Duchovny, qui dóna vida a Hank Moody, un famós novel·lista de Nova York a la recerca d'inspiració, obsessionat per les dones, les drogues i l'alcohol.

- Estrena en obert: primavera en Cuatro
- Estrena en cable: Este dilluns a les 21:30 hores en FOX.

“Sexy Money”

Del mateix creador de “Cinco Hermanos”, l'argument d'esta ficció, que va estrenar l'ABC el passat mes de setembre, gira entorn de la família Darling, una saga molt rica de Nova York. Quan el pare de Nick George (Peter Krausse) mor, el patriarca dels Darling (Donald Sutherland) li demana a Nick que ocupe el càrrec d'advocat de la família.

- Estrena en obert: primavera en Antena 3
- Estrena en cable: Este dijous a les 21.30 hores en TNT

“Jericho”

La CBS va pensar a cancel·lar-la però a causa de la pressió dels fans en Internet va decidir rodar més episodis. En la segona temporada acaba l'enfrontament bèl·lic entre els ciutadans de Jericho i els de New Bern.

- Estrena en obert: primavera en Telecinco

“Mèdium”

Nous capítols de sèrie sobre la vident Alison Dubois interpretada per Patricia Arquette.

- Estrena en obert: juny en Cuatro
- Estrena en cable: de dilluns a divendres a les 18.40 hores en AXN

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele