martes, 8 de enero de 2008

MARIA ABRADELO PRESENTA A CANAL 9 "EL PICU"

En 'El Picú' participen 4 concursants per programa, a títol individual, que van acumulant punts en cada una de les quatre proves a les que són sotmesos. Els punts es canvien per euros al finalitzar la participació del concursant en el programa. Els dos concursants amb més punts continuen fins a "la gran prova final" i el guanyador té la possibilitat de participar en el següent programa, fins a un màxim de cinc.

La presentadora del programa, María Abradelo, compta amb la participació i l'ajuda d'un becari, un secretari del programa amb veu en off i que participarà en la presentació de les cançons de l'orquestra, la realització d'alguna pregunta i el recompte de punts al finalitzar les proves.

El programa compta amb una orquestra en directe, composta per quatre músics i dos cantants, que posarà la banda sonora de les cançons que tria la gran Jukebox (màquina de música amb aire retro) que presidix el decorat. En total, en cada programa el públic disfrutarà d'unes dotze a catorze cançons, amb clàssics d'ahir i de hui.

Les proves del programa giren entorn de la música de tots els temps, amb qüestions sobre algun tema relacionat amb les cançons (cantants, època, estil…), imatges que cal descobrir relacionades amb les cançons escoltades o bateries de preguntes relacionades entre si i que el concursant ha de respondre en menys d'un minut i mig.

En l'estudi, el públic juga un paper fonamental, especialment durant les actuacions de l'orquestra ja que serà molt participatiu, cantant i ballant les melodies més populars de tots els temps. Mentrestant, a casa, tota la família pot participar intentant endevinar les preguntes o les proves que han de passar els concursants.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele