sábado, 26 de enero de 2008

ANTENA 3 ANUNCIA DE NOU PER AL DIMECRES "ESTA CASA ERA UNA RUINA"

Antena 3 oferix este dimecres de gener en horari de màxima audiència el tercer especial de "Esta casa era una ruina", segons informa la cadena en el seu avanç de programació, encara que també ho fa ver fa un parell de setmanes sense que finalment fora així.

De complirse este avanç el reality presentat per Jorge Fernández es mesurarà a la nova sèrie de Telecinco "Sin tetas no hay paraíso" i a la ficció americana de Quatre "Anatomía de Grey", entre altres ofertes.

"Esta casa era una ruina" torna després de la bona acollida que va obtindre en les seues dos primeres entregues, en la nit del dilluns 5 de novembre i 3 de desembre respectivament, amb una mitja del 18.8% de quota i 3.349.000 espectadors. El programa produït per Zeppelin s'ha convertit així en un de les millors estrenes de la temporada.

Soraya, famosa invitada en la següent reforma

La família protagonista d'este tercer programa, que viu en la localitat de Colmenar de Oreja (Madrid), comptarà amb la presència de la cantant Soraya, que estarà a peu d'obra per a animar-los a través d'un taulell de la casa, on deixarà impreses les seues empremtes.

A més, Soraya oferirà un missatge molt entranyable dirigit a la família de Nuria i Mario i enviarà des del seu concert en Aranjuez un calorós abraç i salutació a tota la família de Colmenar.

La família està formada per Mario i Nuria (ambdós de 27 anys) i els seus fills: Noemí, de 9 anys, i Eneko, de 6. Mario i Nuria es van conéixer en una festa d'aniversari quan tenien tan sols 14 anys i estan junts des de llavors.

Als 17 anys, Nuria es va quedar embarassada. Els començaments per a esta parella no van ser fàcils. La família de Nuria els va costar acceptar l'embaràs de la seua filla. Nuria i Mario volien viure junts però no comptaven amb cap ingrés per a donar l'entrada d'una vivenda. Els pares de Mario els van oferir viure amb ells en sa casa de Fuenlabrada.

Uns anys després, els pares de Mario es van comprar una casa en una urbanització de Colmenar de Oreja, on es van traslladar a viure amb la seua nora, el seu fill i la néta Noemí. No obstant això, la jove parella i la seua filla volien tindre el seu pròpia llar i, amb molt d'esforç, van aconseguir tindre la seua pròpia casa anys després en el mateix Colmenar.

Mario i Nuria es van casar quan esta esperava el seu segon fill. La boda va ser molt austera. Nuria va haver de portar un trage de nóvia prestat i el banquet el van celebrar en el saló de la casa de la seua sogra. La lluna de mel no seria més que un viatge de tres dies a Alacant. Però el pla es va truncar a l'espatlar-se el cotxe prestat en el que es desplaçaven.

Mario treballa com a antenista, mecànic …, però no té un contracte fix. Nuria ha treballat com a cambrera, caixera en una multinacional d'hamburgueses …, ocupacions de poca duració i escàs salari.

La casa de Nuria i Mario necessita nombroses reformes. La cuina és xicoteta, i està en la planta baixa i el menjador en la planta de dalt. Així que quan mengen han de portar el menjar d'una planta a una altra a través d'una escala exterior. Les portes i els sòls són molt antics i estan molt deteriorats. A més, les finestres no els aïllen de l'exterior i a l'hivern entra molta humitat.

Els dos casos solucionats per “Esta casa era una ruina”

* La família Albacete, de Tordera (Barcelona), composta per María José Albacete, que manté a cinc dels seus set fills: Nancy (15), Cristina (13), Sonia (11), Eric (5) i Jano (4), va ser el primer cas que va resoldre l'espai que presenta Jorge Fernández el 5 de novembre del 2007.

* La família formada per María José, Jesús i els seus tres fills: Ismael (17 años) i les bessones, Marta i Cristina (7 anys), de Villarrubia de los Ojos, va ser la protagonista de la segona entrega de “Esta casa era una ruina”, emés el passat 3 de desembre.

Deu dies per a transformar una vivenda en ruïnes

En "Esta casa era una ruina", un equip d'experts té només deu dies per a realitzar, en una frenètica carrera contrarrellotge, el miracle de convertir una vivenda en ruïnes, estiga en les condicions en què estiga, en una llar de còmode, agradable i bonic.

Durant este temps, la família és enviada a passar unes vacacions a un lloc llunyà del seu domicili, i només quan tornen descobrixen sorpresos el resultat de la transformació, una obra que en la vida real haguera pogut portar uns quants mesos.

Les famílies que participen en el programa

El programa busca a famílies que han passat per circumstàncies difícils i que desgraciadament no han pogut complir el somni de disposar d'una casa en condicions.

Moltes d'elles estan passant o han passat per circumstàncies difícils: sa casa ha pogut ser víctima d'una catàstrofe natural, tenen problemes econòmics, algun membre ha sigut víctima d'una malaltia, … En tots els casos hi ha un factor de desgràcia o infortuni que els ha impedit fins ara poder reunir els recursos necessaris per a poder fer de la seua vivenda un lloc confortable, digne i agradable.

En el moment en què acudixen al programa, sa casa és una “ruïna”. Ha arribat l'hora de canviar esta situació i de canviar la seua vida. El programa tractarà de fer-ho en un temps rècord, potenciant a més l'esperit de solidaritat de la comunitat en què viuen.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele