sábado, 26 de enero de 2008

L'ACTOR FERNANDO TEJERO TORNA A ANTENA 3

L'actor Fernando Tejero tornarà a Antena 3 la pròxima primavera amb “El síndrome de Ulises”, la sèrie protagonitzada per Miguel Ángel Muñoz que despedix la seua primera temporada este dilluns, segons informa la cadena en una nota.

L'actor cordovés, que la passada tardor va participar en la cancel·lada "Gominolas" de Cuatro, interpretarà ara a J.J. (Jerónimo Jiménez), un exboxejador amb molt poques aptituds a què Ulisses li aconseguirà un treball en el Centre Social del barri.

Tejero donarà vida a un jove de trentes anys, fill de mare fadrina, qui sempre li va assegurar que son pare era un famós boxejador. Eixa dada li va fer pensar que comptava amb la genètica per a destacar en eixe esport, fins que els colps encaixats i el nombre de derrotes (el mateix que de combats), li va fer desistir.

Tornarà a ser parella de Malena Alterio, però en el cine

Fernando Tejero, que a l'abril estrenarà la pel·lícula “Fuera de carta”, produïda per Antena 3 Films, començarà pròximament el rodatge de “El camino”, un altre llargmetratge produït per Antena 3 i en el que tornarà a ser parella de Malena Alterio en la ficció.

Tejero es va convertir en una icona de la televisió després de la seua participació en la sèrie que també va emetre esta cadena, “Aquí no hay quien viva”. En la xicoteta pantalla ha participat en nombroses sèries com “Policías”, “Padre coraje” o “Compañeros”, entre moltes altres.

Guanyador d'un Goya al Millor Actor Revelació per “Días de fútbol”, també ha protagonitzat els films “El penalti más largo del mundo”, “Volando voy” o “Crimen ferpecto”. Tejero també ha fet teatre destacant obres com “Lorca” o “La catarsis del tomatazo”.

Prop de tres milions seguixen “El síndrome de Ulises”

Produïda per Ficció TV, "Ulises" tornarà amb la seua segona temporada a la primavera. La sèrie va despedir 2007 amb una mitjana de 2.727.000 espectadors. En el seu tornada després de la parada nadalenca, la sèrie s'emet en dilluns, on collita una mitjana de 2.842.000 espectadors (16.4%).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele