martes, 22 de enero de 2008

CUATRO ADELANTA L'ESTRENA DE "TIENES TALENTO" AL DIVENDRES

Cuatro avança a este pròxim divendres, 25 de gener, l'estrena en prime estafe de "Tienes talento" (21:30 hores), la versió espanyola del britànic “Got Talent” presentada per Nuria Roca.

La maniobra de la cadena de Sogecable es produïx després de la decisió de Telecinco d'estrenar este mateix divendres la segona edició de "Tú si que vales" (22:30 hores), l'altre concurs buscapromeses que s'emet actualment en la nostra televisió.

En tot cas, ambdós programes no competiran frontalment ja que l'espai de Quatre s'emet de 21:30 a 22:15 hores (contra "Escenas de matrimonio"), mentres que l'espai de Telecinco donarà començament a les 22:30 hores.

Per la seua banda, Quatre oferirà també este dissabte i diumenge dos especials de "Tienes talento", ambdós a les 21:30 hores, preludi de la gala de dilluns que ve -dia previst de l'estrena- que manté en la seua graella.

Miqui Puig substituïx David Summers en el jurat

L'excantant dels Senzills i jurat de "Factor X", Miqui Puig, substituïx David Summers com a jutge de "Tienes talento", a causa d'una forta grip patida pel líder d'Hòmens G i que només li va permetre estar en la gravació del primer programa. Puig estarà acompanyat per l'actriu Natalia Millán i el director artístic Josep Vicent.

Cuatro oferirà primer els càstings realitzats durant els últims mesos en teatres de distintes capitals d'Espanya, ja que les gales en directe en plató arrancaran al març.

Encreuament d'acusacions per plagi

Telecinco estrena este mateix divendres, a les 22:30 hores, la segona edició de “Tú sí que vales”, el concurs reality presentat per Christian Gálvez que va aconseguir la renovació després de la bona acollida d'audiència en els seus primers tres especials.

Recordar que la productora Fremantle (Grundy a Espanya) ha amenaçat de demandar a Gestmusic i Telecinco per descomptat plagi del format creat per Simon Cowell, una advertència a què Toni Cruz, president de Gestmusic, va respondre ahir a través d'una carta enviada al seu homòleg en la productora britànica, així com Telecinco a través d'un comunicat.

La nova edició de “Tú sí que vales” substituïx al cine en la nit del divendres de Telecinco, de manera que competirà frontalment -igual que "Tienes talento"- amb “Al pie de la letra” i “Dónde estás, corazón?” en Antena 3,amb l'especial “Los 40 años del Príncipe” en L'1, que la cadena pública oferix esta setmana en compte de "Identity", el cine familiar de laSexta i "Versión Española" en La 2.

“Tú sí que vales” va arrasar en la final de la seua primera edició

L'actuació de “Tú sí que vales” en els seus primers tres especials va satisfer l'exigent jurat de Telecinco, que va decidir donar-li continuïtat i donar llum verd a la producció immediata d'una segona edició que veurà la llum este divendres.

El concurs de talent que produïx Gestmusic, i en el que participen com jurat Javier Sardá, Ángel Yacer i Noemí Galera, va emetre el passat 10 de gener la seua tercera i última gala d'esta primera edició amb rècord d'audiència (26.7% i 3.468.000), quasi triplicant el registre de l'especial de “Cuéntame” en L'1 (10.6% i 1.943.000) i doblegant a “Los Borgia” en Antena 3 (17% i 2.741.000). El cantant d'òpera Javier Bovea es va proclamar vencedor de la primera entrega.

"Tú si que vales" va anar guanyant adeptes des de la seua estrena el passat 2 de gener. Eixe dia va arrancar amb un 17.2% i 2.510.000 espectadors, dada que va incrementar fins a un 21.5% i 3.041.000 televidents en la seua segona entrega del 4 de gener.

Pròximes convocatòries a Madrid i Oviedo

“Tú si que vales” va començar el passat 15 de gener el seu nou procés de selecció per quatre ciutats espanyols.

Després de passar per Madrid, Barcelona i València, convocatòries a què es van presentar 482, 807 i 378 aspirants respectivament, divendres passat va estar a Sevilla (Hotel NH Plaça d'armes), el dimecres 23 estarà de nou a Madrid (a les 10.00 hores el Palau dels Esports) i el dijous 24 a Oviedo (Silken Monumental Narancos).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele