lunes, 14 de enero de 2008

"SUPERVIVIENTES" TORNA A TELECINCO ESTE DIJOUS

Els concursants de "Supervivientes" van partir el dissabte rumb a Hondures, on tindrà lloc la nova edició del reality que Telecinco estrena este dijous.

Lely Céspedes (ex de Ernesto Neyra), Joselito (el que fóra xiquet prodigi conegut com "El pequeño Ruiseñor"), el futbolista Patxi Salinas (jugador de l'Athletic Club i Celta de Vigo, germà del també futbolista Julio Salinas, actual comentarista de laSexta), la basquetbolista Nekal Haidari i la model Felisa se sumen als noms que ja sabíem.

Estos amb Ivonne Armand (néta de Plácido Domingo, guanyadora de "Gran Hermano VIP" i jurat de "Nadie es perfecto" el passat estiu), Karmele Marchante (periodista del cor), Leo Segarra (finalista de l'últim "OT"), Michel Olivares (model i exconcursant de "MQB!"), Lucía Lapiedra ( exactriu pornogràfic i actual parella de Pipi Estrada), Ojani Noa ( exmarit de Jennifer López), Estela Giménez (medalla d'or de gimnàstica rítmica en els Jocs Olímpics d'Atlanta 1996 i guanyadora de la penúltima edició de "¡Mira quién baila!") i Miguel Such ( expresentador de MTV i d'IB3 (cadena autonòmica de les Illes Balears).

Vaitiare Bandera, més coneguda al nostre país per haver sigut nóvia del cantant Julio Iglesias, no participa finalment.

Karmele portarà una ombrel·la lila i Lucía Lapiedra, fotos de Pipí i la seua filla

Quant als objectes personals que poden portar els concursants, Karmele Marchante ha triat una ombrel·la lila, Lucía Lapiedra un raspall per al cabell i dos fotografies: una de Pipí Estrada, que la representarà en plató i una altra de la seua xicoteta filla Miriam.

Mario Picazo va confirmar en "El programa d'Ana Rosa" que el reality es va a desenrotllar en la mateix part d'Hondures que l'any passat, “encara que les localitzacions són diferents. A més, enguany s'anem en una època de l'any molt més plujosa pel que serà més difícil per als concursants”.

Emma García presentarà el "El debat" a partir del 20 de gener

Després de la conclusió de "¡Clever!", la seua presentadora Emma García conduirà el debat setmanal de "Supervivientes" a partir del 20 de gener, que com ja va avançar la premsa, enguany s'emetrà en la vesprada dominical de Telecinco en compte de en la franja de nit com en edicions anteriors.

No hi haurà illa per a Ernesto Neyra, James Hewitt i 'Torito'

Els que finalment no estaran en 'Supervivents 2008' són l'excol·laborador de 'TNT', Quique Jiménez 'Torito', ni tampoc l'examant de Lady Di, James Hewitt, este últim pel seu desconeixement del nostre idioma. Tampoc estarà el ballarí i ex de Carmina Ordóñez, Ernesto Neyra, un dels candidats de què més s'havia parlat però que ha sigut descartat finalment.

Una altra candidata que ha sigut tantejada pel programa, però que finalment no estarà en el programa és Gisela, participant de la primera edició de “Operación Triunfo” que ha preferit concentrar-se en les seues activitats professionals i no cabussar-se en un nou programa de telerrealitat.

En la taula dels responsables del programa hi havia altres candidats ja descartats, com Natalia Bush, una presentadora canària que va ser recentment portada de la revista Interviu, optava també a concursar en la nova edició de l'anteriorment denominada “Isla de los famosos”.

Jesús Vázquez torna amb 'Supervivientes'

Després de la seua emissió a la primavera els dos últims anys, la cadena de Fuencarral avança a l'hivern “Supervivientes”, un dels seus grans concursos-reality de la temporada. Jesús Vázquez, el presentador estrela de Telecinco que actualment també conduïx "¡Allá tú!" el la sobretaula dels dissabtes i els diumenges, serà l'encarregat una vegada més de presentar la gala de “Supervivents” des del plató del programa a Madrid.

Notable audiència en les seues dos edicions anteriors

El passat 28 de juny, dijous, el triomf del cubà Nilo Manrique en la final de “Supervivientes: Perdidos en Honduras” va ser vist per un 30% de l'audiència i un total de 3.773.000 espectadors. Mentrestant, el concurs va obtindre una mitja global del 24.8% de quota de pantalla i 3.312.000 televidents.

El reality de Telecinco va tancar la seua segona edició amb un dada molt semblant al desenllaç de la seua primera entrega. Així, la victòria de Manrique només va marcar 1.5 punts menys que el triomf de Carmen Russo en l'estiu de 2006, encara que amb 100.000 espectadors més, probablement pel fet que la final de llavors es va emetre l'11 de juliol, ja entrat l'estiu i amb el consegüent menor consum televisiu.

En la seua primera edició en Telecinco, en 2006, “Supervivientes: Perdidos en el Caribe” (mitja del 23.8% de quota i 3.315.000 espectadors) va ser recuperat amb encert per la cadena de Fuencarral, després de diverses entregues en Antena 3 baix el nom de “La Isla/selva de los famosos” o “Aventura en África”.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele