martes, 8 de enero de 2008

EMMA GARCIA PODRIA PRESENTAR "SUPERVIVIENTES" A TELECINCO

Després de la conclusió de "¡Clever!", la seua presentadora Emma García es perfila com la principal candidata per a conduir el debat setmanal de "Supervivientes", que enguany podria emetre's en la vesprada dominical de Telecinco en compte de en la franja de nit com en edicions anteriors.

L'ex de Jennifer López i la gimnasta Solc Giménez seran "Supervivientes"

A poc més de dos setmanes perquè arranque la nova edició de 'Supervivientes' en Telecinco -previst per a finals de gener- la llista de famosos concursants que participaran enguany en el reality comença ja a tancar-se.

Així, els últims noms que han eixit a la llum són el de Ojani Noa, primer marit que va tindre la coneguda actriu i cantant Jennifer López; així com el de la gimnasta Solc Giménez, medalla d'or de gimnàstica rítmica en els Jocs Olímpics d'Atlanta 1996 i guanyadora de la penúltima edició de 'Mira quién baila!', segons avança hui Elinformadordigital.

Noa i Giménez s'unixen així als famosos ja avançats en setmanes anteriors com són Karmele Marchante, el triomfet Leo Segarra, Lucía Lapiedra, el presentador Miguel Such, el model Michel Olivares i l'actriu Vaitiare Bandera.

Es confirma la participació de Vaitiare

La que també estarà en el reality és Vaitiare Bandera, més coneguda al nostre país per haver sigut nóvia del cantant Julio Iglesias. Segons eixa pàgina web, l'exòtica actriu partirà rumb a Hondures dissabte que ve 12 de gener després de rubricar el seu contracte amb la productora Magnòlia.

Vaitiare, que es convertix així en la substituta de James Hewitt com a reclam internacional d'esta edició, va visitar la passada temporada el plató de “Dolce Vita” per a parlar sobre la relació que va mantindre fa anys amb el cantant espanyol.

D'altra banda, la model italiana Antonia Dell’ Atte, candidata també per a participar a Hondures, hauria rebutjat la proposta però s'ha oferit a ser la conductora del programa des de l'illa en relleu de Mario Picazo.

No hi haurà illa per a Ernesto Neyra, James Hewitt i 'Torito'

Els que finalment no estaran en 'Supervivientes 2008' són l'excol·laborador de 'TNT', Quique Jiménez 'Torito', ni tampoc l'examant de Lady Di, James Hewitt, este últim pel seu desconeixement del nostre idioma. Tampoc estarà el ballarí i ex de Carmina Ordóñez, Ernesto Neyra, un dels candidats de què més s'havia parlat però que ha sigut descartat finalment.

Una altra candidata que ha sigut tantejada pel programa, però que finalment no estarà en el programa és Gisela, participant de la primera edició de “Operación Triunfo” que ha preferit concentrar-se en les seues activitats professionals i no cabussar-se en un nou programa de telerrealitat.

En la taula dels responsables del programa hi ha altres candidats, que si bé han sigut tantejats, la seua participació no està tancada. Natalia Bush, una presentadora canària que esta setmana és portada de la revista Interviu, opta també a concursar en la nova edició de l'anteriorment denominada “Illa dels famosos”.

Els confirmats

Els famosos confirmats són Lucía Lapiedra, exactriu pornogràfic que acaba de trencar amb el periodista esportiu José Manuel Estrada 'Pipi' -qui també va participar fa dos anys en el reality-; Michel Olivares, model i actor murcià que va concursar en la penúltima edició de 'Mira quién baila!'; i Miguel Such, expresentador de la cadena musical MTV i d'IB3 (Illes Balears).

Estos quatre noms s'unixen als ja avançats en setmanes anteriors com són els de la periodista de cor Karmele Marchante i l'ex triomfet Leo Segarra.

Karmele Marxant ho anuncià en el seu web

Karmele Marchante serà una de les concursants de la pròxima edició de “Supervivents”, segons va avançar la pròpia periodista del cor en la seua pàgina web, a través d'un “post” dirigit als seus fans.

'No vull que vos assabenteu per una altra font. Me'n vaig a l'illa com a aventurera-supervivent. Vaig acceptar la proposta perquè em dóna la gana i m'agrada. Passe de les crítiques', ha escrit hui Karmele Marchante als seus seguidors.'

Leo Segarra, un altre concursant confirmat

La polèmica col·laboradora de televisió se suma així a un altre “supervivent”, avançat per Vertele.Com este passat dilluns, l'ex triomfet Leo Segarra. El que fóra un dels tres finalistes de l'última edició de “OT” també concursarà en el reality de supervivència que Telecinco estrenarà previsiblement a finals de gener.

El jove cantant valencià, el pas del qual per “OT” serà recordat pels enfrontaments directes que mantenia amb el polèmic membre del jurat Risto Mejide, es convertix així en el quart triomfet que participa en “Supervivientes”.

La passada temporada, el concursant sevillà de “OT I”, Javián, va provar sort com a aspirant a Robinson, quedant-se a les portes de la gran final que va guanyar el cubà i ex de Isabel Gemio, Nilo Manrique.

Mentrestant, en l'edició de 2006, van ser Verónica Romero (OT I) i Jesús de Manuel (OT IV) els que es van llançar a l'aventura del programa que produïx Magnolia (“Camera café”, “¡Cléver!”)

Jesús Vázquez torna amb 'Supervivientes'

Després de la seua emissió a la primavera els dos últims anys, la cadena de Fuencarral avança a l'hivern “Supervivientes”, un dels seus grans concursos-reality de la temporada. Jesús Vázquez, el presentador estrela de Telecinco i actualment en període de descans, serà l'encarregat una vegada més de presentar la gala de “Supervivents” des del plató del programa a Madrid.

El meteoròleg Mario Picazo, per la seua banda, podria repetir com a conductor des de l'illa o l'enclavament selvàtic on se celebre esta vegada el concurs, atés que el programa de ciència que copresenta actualment junt amb Emma García els diumenges, “!Cléver¡”, es despedix al Gener.

Notable audiència en les seues dos edicions anteriors

El passat 28 de juny, dijous, el triomf del cubà Nilo Manrique en la final de “Supervivientes: Perdidos en Honduras” va ser vist per un 30% de l'audiència i un total de 3.773.000 espectadors. Mentrestant, el concurs va obtindre una mitja global del 24.8% de quota de pantalla i 3.312.000 televidents.

El reality de Telecinco va tancar la seua segona edició amb un dada molt semblant al desenllaç de la seua primera entrega. Així, la victòria de Manrique només va marcar 1.5 punts menys que el triomf de Carmen Russo en l'estiu de 2006, encara que amb 100.000 espectadors més, probablement pel fet que la final de llavors es va emetre l'11 de juliol, ja entrat l'estiu i amb el consegüent menor consum televisiu.

En la seua primera edició en Telecinco, en 2006, “Supervivientes: Perdidos en el Caribe” (mitja del 23.8% de quota i 3.315.000 espectadors) va ser recuperat amb encert per la cadena de Fuencarral, després de diverses entregues en Antena 3 baix el nom de “La Isla/selva de los famosos” o “Aventura en África”.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele