sábado, 5 de enero de 2008

"SE LO QUE HICISTEIS..." S'AMPLIA

"Sé lo que hicisteis… " amplia a partir d'este dilluns, 7 de gener, l'objecte de les seues paròdies als últims 30 anys. Segons informa una nota de la cadena, el programa de laSexta “se suma a l'onada de nostàlgia que invadix el país propiciada pel trenté aniversari de l'aprovació de la Constitució”.

D'esta manera, Patricia Conde emularà els protagonistes de “Regreso al futuro”, viatjarà al passat i rescatarà els successos més cridaners de la premsa del cor de les tres últimes dècades.

Sé lo que hicisteis…, que oferix una irònica visió de l'actualitat del cor i el seu tractament televisiu, torna este dilluns, 7 de gener, en directe a la sobretaula de laSexta després del parèntesi nadalenc, amb un decorat renovat i ampliat, dotat de “major espectacularitat i amb més grades per a acollir el públic assistent”.

El programa presentat per Patricia Conde i Angel Martín ha revolucionat el món de la informació televisiva del cor gràcies a la visió irònica que oferix d'ell. L'espai ha rebut el reconeixement de l'Acadèmia de TV, que en l'última edició dels seus Premis el va triar Millor Programa d'Entreteniment i va distingir als seus conductors com a Millors Presentadors.

Un equip de quasi 20 persones, entre redactors i documentalistes, coneguts com “los chicos de la cueva”, busca imatges en televisions tant locals com autonòmiques, nacionals i internacionals. Esta exhaustiva busca de moments televisius d'impacte és una de les claus de l'èxit de l'espai, junt amb els àcids comentaris de l'analista de mitjans, Angel Martín. Miki Nadal, Pilar Rubio, Pepe Macías, Berta Collado i Dani Mateo completen el quadro de col·laboradors.

Cristina Tárrega desbanca a Carmen Hornillos com a musa

Al llarg de l'any acabat de concloure, la presentadora Cristina Tárrega ha desbancat a Carmen Hornillos com a musa del programa. A més, les estreles del periodisme del cor han perdut pulmó a favor dels reporters desplaçats fins al lloc de la notícia. En este sentit, l'esforçada cobertura de Diego Arrabal de la boda de Paulina Rubio i Colate a Mèxic li ha valgut el títol d'Empleat de l'Any.

En el que va de temporada, “Sé lo que hicisteis… “ ha aconseguit una mitjana de 919.000 espectadors i un 7,7% de share. L'emissió més vista va ser el passat 6 de desembre, amb 1.105.000 espectadors i un 9,1% de quota de pantalla. L'edició especial de Nit de cap d'Any “Sé lo que hicisteis en 2007” va aconseguir una quota de pantalla del 5,5%.

“Sé lo que hicisteis…” comença l'any solidari

El dimarts Patricia Conde i Angel Martín faran públics els resultats de la subhasta en ebay.es d'un cartell firmat pels esportistes que van participar el passat 20 de desembre en el partit Iker vs Nadal, que va enfrontar als amics del futbolistes contra els amics del tenista amb un fi solidari i que va ser retransmés per laSexta.

El preu d'eixida de la licitació s'ha fixat en 50 euros. Els diners recaptats s'entregarà a la Creu Roja Espanyola. Per a accedir a la subhasta cal teclejar Cartell SLQH en el buscador de www.eBay.es

El cartell subhastat està firmat per Raúl González, Sergio García, Carlos Moyá, Sergio Ramos, Feliciano López, Alvaro Benito, Fernando Hierro, Miguel Ángel Nadal, Oscar Pereiro, Alberto Contador, Diarrá, Kanouté i Cannavaro. A estes firmes es van sumar també les dels presentadors i col·laboradors del programa, Patricia Conde, Angel Martín, Miki Nadal, Pilar Rubio, Pepe Macías i Dani Mateo.

Este dilluns, el programa oferirà també la segona part del reportatge de Pilar Rubio a Nicaragua, a on va viatjar per a conéixer la xiqueta apadrinada pel programa. En esta ocasió, la reportera acudirà al seu col·legi a Managua i entregarà un lot de joguets i material escolar. Esta iniciativa solidària es va dur a terme a través de la ONG Infancia Sin Fronteras.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele