domingo, 20 de enero de 2008

"DUTIFRI" TORNARA EN ABRIL A TELECINCO

Javier Sardá tornarà a l'abril a Telecinco amb la segona temporada de “Dutifrí”, el seu programa de viatges que li portarà a nous destins internacionals per a descobrir com viuen alguns espanyols en diferents parts del món.

En les pròximes entregues, el showman català viatjarà amb el presentador Jesús Vázquez a Jamaica; i amb la seua germana, la veterana actriu Rosa María Sardá a l'illa italiana de Sicília, segons ha pogut saber la premsa.

Amb Alejando Sanz a Miami i Los Morancos, en Les Vegas

A més, com ja vam informar, “Dutifrí” (17.3% de quota mitjana i 2.654.000 espectadors) estarà amb Alejando Sanz a Miami, on el cantant madrileny té fixada la seua residència des de fa uns anys; i viatjarà amb Los Morancos a la ciutat dels Casinos, Las Vegas.

Recordar que el programa produït per Gestmusic també tindrà com pròximes “escales” Buenos Aires, junt amb Joan Manuel Serrat; Vietnam, amb José Bono; Gibraltar, on comptarà amb Paz Padilla com a companya de viatge; i Líbano, on visitarà als cascos blaus espanyols desplaçats a la zona.

Sarda es queda en Telecinco tres anys més

Javier Sardá va firmar el passat octubre la seua renovació amb Telecinco a través d'un contracte de llarga duració que el vincularà els pròxims tres anys a la cadena, segons va informar esta en un comunicat.

Després de tancar en 2005 la seua llarga i reeixida etapa al capdavant de “Crónicas Marcianas”, el presentador català va expressar la seua satisfacció per este nou compromís amb la cadena i va assenyalar que “amb la renovació del contracte es reafirmen els llaços amb Telecinco”.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele