sábado, 5 de enero de 2008

"PELOTAS" S'EMETRA EN LA 1

L'1 emetrà en 2008 'Pelotas', la nova sèrie que José Corbacho estava preparant per a Antena 3 i que finalment canviarà la cadena. El presentador i director va confirmar esta notícia que va avançar un mitjà en internet en exclusiva.

El presentador, que el pròxim 14 de gener estrena 'Peta-Zetas' en Antena 3, assegura que este canvi se deu al fet que Antena 3 tenia "l'any molt complet" i va demanar a la cadena llibertat per a emportar-se la sèrie a una altra cadena. En L'1 "els va agradar molt el projecte" i serà on la sèrie veja finalment la llum al llarg d'enguany, encara que amb alguns canvis respecte a la idea original.

'Pelotas' estarà protagonitzada, entre altres, per Ángel de Andrés i Alberto Jo Lee. Dos rostres molt coneguts que ja van tindre anteriorment l'ocasió de treballar junts baix les ordes de José Corbacho en "Tapas", el seu primer llargmetratge com a director.

En aquella ocasió, Ángel de Andrés va interpretar a Lolo, el propietari d'un bar i Alberto Jo Lee a el seu cuiner. La seua particular història junt amb altres quatre es van entrellaçar en un barri de la gran ciutat. La relació dels seus personatges a través de la vida d'un barri de treballadors va ser un dels pilars de "Tapas", una cinta amb un guió ple de tendresa, comèdia i amargor.

En esta ocasió, José Corbacho ha volgut comptar amb ells dos per a protagonitzar la seua nova sèrie, 'Pelotas'.

La sèrie estarà centrada en les vicissituds d'un grup d'amics que juguen al futbol en un barri d'Hospitalet.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele