domingo, 20 de enero de 2008

RESUM DE LA SERIE "DESAPARECIDA" EN LA 1

Este dilluns, 21 de gener, L'1 de TVE brinda l'oportunitat de repassar les principals claus del cas Patricia Marcos. Després de l'emissió de 'Herederos', entorn de les 00:00 hores, un capítol especial amb imatges inèdites en què el tinent Sierra repassarà tots els passos de la investigació, anys després del que succeïx.

Este especial de 'Desparecida' ja es pot a continuació. El dimecres 23, torna la sèrie a L'1 amb nous capítols.

El dilluns, "Una clase de Guardia Civil"

Anys després de la desaparició de Patricia Marcos, el Teniente Sierra (Miguel Ángel Solá) fa una classe magistral en l'Acadèmia de la Guàrdia Civil. Davant d'un grup d'alumnes, el tinent estriparà les claus del cas, traient conclusions sobre el que va poder o no succeir, i analitzant els errors que es van cometre en la investigació.

Amb la intenció que els jóvens arriben a les seues pròpies conclusions, Sierra plantejarà un enigma que els alumnes hauran de resoldre per si mateixos: qui va segrestar a Cristina Marcos, després de la detenció de son pare per l'assassinat de Patricia?

El dimecres, un nou capítol

Sierra i Laura, de nou en l'actualitat, tornen a Blancaró per a investigar el cas del segrest de Cris. Tot apunta que un còmplice de son pare ha sigut el que l'ha raptat per a intentar que este no el delate.

Al mateix temps, la família Marcos patix de nou el malson de la desaparició d'un dels seus membres, el que fa que per un moment obliden els seus enfrontaments i es tornen a unir en el dolor.

Sis actors nominats

Sis actors de la sèrie 'Desaparecida' han obtingut candidatures als premis de la Unió d'Actors, el que convertix a la sèrie de L'1 en la més nominada en esta XVII edició dels premis.

Miguel Ángel Solá i Carlos Hipólito opten al premi al millor actor principal, mentres que Luisa Martín és candidata a la millor actriu principal. A més, Carlos Kaniowsky està nominat com a millor actor secundari. Jacobo Dicenta i Luisa Martínez opten al premi al millor actor i actriu de repartiment, respectivament.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele