miércoles, 9 de enero de 2008

CAPITOL ESPECIAL DE "CUENTAME" EN LA 1

"La familia y muchos más" és el títol del capítol que 'Cuéntame cómo pasó' emetrà este dijous, a partir de les 22:00 hores. Una entrega especial amb la que els telespectadors podran recórrer, de la mà dels actors protagonistes de la sèrie, els escenaris de 'Cuéntame cómo pasó' a Itàlia i Portugal, països on han adaptat l'èxit de Televisió Espanyola.

Imanol Arias i Ana Duato (Antonio i Mercedes Alcántara) viatgen a Itàlia, mentres que Ana Arias i Juan Echanove (Paquita i Miguel) s'acostaran a Lisboa. Ambdós parelles xafaran els escenaris de les adaptacions de 'Cuéntame com passà' fora del nostre país.

Allí els actors parlaran amb productors, guionistes i altres membres dels equips que treballen perquè l'èxit de la sèrie a Espanya es trasllade també als seus països.

Èxit internacional

La família Alcántara no sols s'ha fet un buit en la vida de molts espectadors espanyols, sinó que ha aconseguit traspassar fronteres. L'èxit que ha tingut la sèrie al nostre país ha motivat que altres cadenes de països com Portugal o Itàlia hagen decidit posar en marxa el seu 'Cuéntame cómo pasó' particular. En essència, es tracta de la mateixa sèrie que a Espanya però amb la història i les arrels pròpies de cada país.

El capitule especial "La familia y muchos más" mostra les semblances i diferències que existix entre la sèrie original, l'espanyola que emet L'1 tots els dijous, i les diferents adaptacions que s'han fet en països com Portugal, Itàlia o inclús Mèxic.

A pesar de la distància geogràfica, este capítol permet descobrir com les diferències entre els personatges no són tantes ja que tots ells compartixen, entre altres coses, un moment històric polític important, el somni d'una família que lluita per a eixir avant i, sobretot, eixe intent per recordar un passat que, gràcies a la sèrie, hui està més present que mai.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele