miércoles, 30 de enero de 2008

"EL VENTILADOR", PER DUPLICAT, EN TELECINCO

“El Ventilador”, el programa setmanal de bon matí que conduïx Yolanda Flores, doblegarà la seua emissió en Telecinco a partir de la setmana que ve, segons ha conegut la premsa.

L'espai produït per La Fábrica de la tele (“La Noria”, “Hormigas blancas”), abans conegut com “TNT”, oferirà una entrega en dimarts o dimecres per a cobrir la baixa de “Caiga Quien Caiga” -que ha finalitzat sobtadament la seua quarta temporada i descansarà fins a primavera-, i una altra els dijous.

“El Ventilador” dedicarà la seua primera entrega setmanal al món del cor, com ha vingut fent fins ara des de la seua estrena el passat 6 de novembre, mentres que el seu segon programa estarà dedicat completament a comentar el reality “Supervivientes”.

Precisament, Yolanda Flores manté la seua actual emissió en dijous a partir de les 01:20 hores de la matinada, just després de la gala que presenta Jesús Vázquez. En les últimes tres setmanes, “El Ventilador” ha collit en esta franja una excel·lent quota mitjana del 30%.

KiKo Hernández, Leticia Sabater i Víctor Sandoval, col·laboradors

Per a analitzar tot el que ocórrega en el concurs de supervivència, “El Ventilador” tindrà un ampli equip de col·laboradors entre els que figuren la cantant i presentadora Leticia Sabater, el presentador Víctor Sandoval (“Aquí hay tomate”) i l'exgran germà i polèmic col·laborador de programes de cor, Kiko Hernández, que ja van estar en la passada temporada en “TNT: Supervivientes”.

Des que Telecinco va decidir recuperar este format però amb canvi de nom, el programa de Yolanda Flores ha collit una acceptable audiència mitjana del 20.2% de quota i 985.000 espectadors (primer en la seua emissió dels dimarts i, des del passat 3 de gener, en l'actual dels dijous). A partir de la pròxima setmana caldrà afegir una segona emissió setmanal en la nit del dimarts o del dimecres.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele