miércoles, 9 de enero de 2008

TELECINCO RETIRA "MIR" DE LA NIT DEL DIVENDRES

Una setmana és el que ha durat la sèrie 'MIR' en la nit dels divendres de Telecinco. La cadena ja no oferirà este divendres la seua sèrie mèdica després del fracàs en la seua estrena la setmana passada amb 2.303.000 seguidors i només un 13,3% de quota de pantalla.

La cadena li va donar una segona oportunitat a la sèrie este passat dilluns, festiu en algunes comunitats autònomes, reposant el capítol del divendres en la franja de vesprada. No obstant això, la dada va ser encara pitjor amb un 8,8% i només 1.151.000 espectadors.

Telecinco ja té gravada la segona temporada de la sèrie, que es va començar a rodar al setembre, pel que la cadena podria reubicar esta sèrie en un altre lloc, encara que de moment té ocupats tots els prime estafe de la setmana (Dilluns: 'CSI', Dimarts: 'Los Serrano', Dimecres: 'Sin tetas no hay paraíso', Dijous: 'Supervivientes', Dissabte: 'La noria' i Domingo: 'Aída').

Segons la cadena ha confirmat a este portal, de moment no hi ha nou dia d'emissió de 'MIR'.

Segon fracàs de l'any en Telecinco

Telecinco no està tenint una arrancada de curs molt prometedor. La cadena més vista en 2007 està liderant gener una vegada finalitzada la primera setmana del mes de forma molt justa. En tan sols 7 dies d'any, 'MIR' és ja el segon fracàs de Telecinco, que ha hagut de recuperar 'Pasapalabra' en compte de 'Allá tú'.

Doble sessió de cine per a substituir a 'MIR'

Telecinco no ha volgut arriscar este divendres i, a pesar que Paolo Vasile aspira a retirar el cine de la graella, la cadena programa una doble sessió de pel·lícules per a omplir la nit.

A les 22 hores, emetrà el thriller de Michael Douglas "Ni una palabra": El doctor Conrad resulta amenaçat amb el segrest de la seua filla perquè extraga de la pertorbada ment del seu pacient adolescent un codi de sis dígits.

A això de la mitjanit, torn per a la pel·lícula "Los límites del silencio", protagonitzada per Andy García: Michael Hunter és un psicòleg que encara està commocionat pel suïcidi del seu fill. La seua família s'està afonant i la seua filla adolescent s'està allunyant d'ell a mesura que madura.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele