miércoles, 23 de enero de 2008

ANTENA 3 ESTRENA ELS NOUS CAPITOLS DE "SIN RASTRO"

Antena 3 estrena este dijous 24 de gener, en horari de màxima audiència, la sexta temporada de 'Sin rastro'. La cadena emetrà en esta ocasió una doble entrega d'este drama policial d'acció, suspens i intriga creat per la factoria de Jerry Bruckheimer.

La sexta etapa de la sèrie comptarà amb diversos artistes invitats entre els que es troben James Marsters ('Buffy cazavampiros' i 'Angel') i Henry Thomas ("Gangs of New York" i "E.T.").

Esta nova temporada de 'Sin rastro' es va estrenar el passat setembre als Estats Units i va ser líder en numere d'espectadors (16,7 milions) i va ser l'espai més vist entre els grups d'edat 18-49 anys i 25-54 anys.

'Sin rastre' reflectix casos reals de desapareguts i seguix la labor de la Unitat de Desapareguts de l'Oficina d'Investigació Federal (FBI).

L'Oficina de Desapareguts del FBI

Jack Malone (Anthony LaPaglia) és el líder de l'Oficina de Desapareguts del FBI. Rigorós i seriós en el treball, és un home enèrgic i malhumorat que va decidir anar-se amb la seua família a una altra ciutat però que va canviar d'opinió en l'últim moment. Ara és una incògnita saber quin serà el seu nou lloc en la Unitat. Guarda les distàncies amb la gent, però és un defensor nat de l'equip que treballa per a ell i no repara a traure la cara per ells davant de les més altes instàncies del FBI.

Samantha Spade (Poppy Montgomery) és una primera espasa de l'equip. Evita que el seu atractiu físic eclipse la seua eficàcia en el treball i és una de les agents que emocionalment més s'implica en els casos que porta.

Martin Fitzgerald (Eric Close) és el més inexpert de tots. Atractiu i intuïtiu, el seu desenrotllament professional es va evidenciant en el transcurs dels capítols. Té la capacitat d'aprendre a gran velocitat.

Vivian Jonson (Marianne Jean-baptiste) es regix, únicament i exclusivament, per la lògica. Conciliadora, dolç i cordial, ha sigut la substituta de Malone al capdavant de la Unitat de Desapareguts del FBI. Disposada a alleujar les tensions que es produïxen dins de l'equip, es porta bé amb tots i per això tots acudixen a ella quan necessiten ajuda.

Danny Taylor (Enrique Murcià) és un agent privat molt impulsiu i impacient. Experimentat i intuïtiu, es caracteritza pel seu sarcasme i ironia.

Elena Delgado (Roselyn Sánchez) és l'última incorporació a l'Oficina de Desapareguts. La seua manera de resoldre els casos xoca habitualment de forma frontal amb la de l'equip de Malone, però a poc a poc s'ha anat adaptant al seu nou lloc i és de gran ajuda per al grup.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele