miércoles, 9 de enero de 2008

UN MILIO DE DESCARREGUES A INTERNET DE "LOS HOMBRES DE PACO"

El preestrena de la quinta temporada 'Los hombres de Paco' en internet, va aconseguir, en la seua primera jornada, un milió de descàrregues des del portal d'Antena 3, segons informa la cadena. La iniciativa de la cadena marca un nou fita de la televisió a Espanya al preestrenar en Internet una sèrie d'èxit i horari de màxima audiència 36 hores abans de la seua estrena en televisió.

Amb este fet, sense precedents en la televisió a Espanya, la cadena continua apostant per les noves tecnologies tal com ha fet amb el preestrena en el seu canal de TDT de la sèrie 'Quart' o les pel·lícules “Los increíbles” o “Hable con ella”, de Pedro Almodóvar, que van poder ser vistes en antena.neox abans que la seua estrena en la televisió analògica.

Antena 3 es va convertir el passat mes de maig del 2007 en la primera televisió comercial espanyola a posar a disposició de l'internauta, de forma gratuïta i íntegra, les seues sèries de ficció: 'El Internado', 'Círculo rojo' i 'Los hombres de Paco', a les que s'ha afegit posteriorment 'La familia Mata', 'El síndrome de Ulises', 'Tren Thomas', 'Barrio Sésamo' i 'Imp'.

A més, Antena 3 va posar en marxa al desembre passat el seu nou portal en Internet darrere d'un procés de renovació que va començar al juny del 2007. Amb una estètica radicalment nova i una estructura modernitzada, al fil de les noves tendències en la Xarxa, el portal està fonamentalment enfocat a potenciar la seua completa oferta de vídeo, el contingut diferencial d'antena3.Com en Internet. El portal va inaugurar una nova etapa després de tancar 2007 amb quasi 50 milions de vídeos descarregats.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele