lunes, 21 de enero de 2008

LA NOVA SERIE "LIFE" ES VORA EN OBERT A TELECINCO

Telecinco ha comprat els drets de la sèrie "Life", un dramedia policíac de la NBC que arribarà a Espanya el 21 de gener a través de la televisió de pagament AXN. Segons informa la premsa, la cadena de Mediaset també ha adquirit la tercera temporada de "Mentes criminales".

"Life", protagonitzada per Damian Lewis, s'enfoca en un policia (Charlie Crews) que va ser condemnat a cadena perpètua fa dotze anys per un crim que no va cometre, i ara, gràcies a nova evidència és restituït com a detectiu en el seu departament, a més de rebre una milionària compensació.

Quan és alliberat ha d'enfrontar-se a un món que va seguir en moviment sense el. Ara torna al seu treball però es troba que no tots l'esperen amb braços oberts, especialment la seua nova companya Dani Reeixe (Sarah Shahi), amb un historial d'addicció a les drogues, que ha d'informar de qualsevol ficada de pota de Crews.

Un policia peculiar a l'estil de "House"Crews va estudiar a la presó els mandats del Zen i ara es guia per ells, el que resulta en un personatge prou peculiar que, de vegades, recorda el doctor "House", si bé Crews és un optimista, és "addicte" a la fruita i, gràcies a l'acord que el va traure de la presó, ara és multimilionari.

En el que sí s'assembla a House és en la circumstància que l'actor que ho interpreta és l'eix de tota la sèrie i també és un britànic fent d'americà, Damian Lewis.

Crews es dedica a investigar pel seu compte l'assassinat pel qual el van incriminar, un assassinat amb unes ramificacions prou inquietants per a ell. Lògicament, tot açò va contant-se amb els coneguts casos de la setmana.

"Life" compta amb la participació d'Adam Arkin, Melissa Sagemiller i Robin Weigert. Des de la seua estrena al setembre en la NBC, esta sèrie amitjanava en els seus primers episodis 8 milions d'espectadors a més de guanyar la seua franja horària en l'important segment d'adults 18-49.

Segons informa Mundoplus, La cadena NBC va encarregar nou episodis addicionals de l'una sèrie, que encara que no ha aconseguit seduir a un ampli sector de la seua audiència, ha sigut marcada pels crítics com un de les millors estrenes de l'any. Gràcies a esta renovació per a una temporada completa, "Life" sumarà 22 episodis en la seua primera entrega.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele