martes, 29 de enero de 2008

LA 1 ESTRENA EN FEBRER "UCO" UNA MINISERIE BASADA EN "DESAPARECIDA"

Este dimecres, en el prime estafe de La 1, 'Desaparecida' arriba a la seua fi. La sèrie del Grupo Ganga resoldrà definitivament el cas de la desaparició de Patricia Marcos, punt de partida de la ficció. No obstant això, l'acceptable audiència i gran crítica collida per esta producció han portat a TVE a preparar un spin-off de 'Desaparecida'.

Protagonizada per Miguel Ángel Solá i Esther Ortega, es tracta de 'UCO' (Unidad Central Operativa) i TVE pretén preestrenar-la al febrer, segons ha pogut saber la premsa televisiva. En principi amb dos capítols especials que servisquen de presentació i antesala per a la temporada completa de la sèrie, que la cadena estrenarà més avant. Estos dos especials s'emetran el 13 i 20 de febrer.

Són dos capítols en què el Teniente Sierra (Miguel Ángel Solá) i la Sargento Adrún (Esther Ortega), una vegada resolt el cas de Patricia Marcos i llestos per a abandonar Blancaró, reben una telefonada des de la UCO (Unidad Central Operativa de la Guardia Civil) perquè resolguen un nou cas que no tindrà res a veure amb desaparicions. El cas plantejat es resoldrà en estos dos capítols i deixarà plantejat les bases per a la sèrie.

Segona spin-off nacional
'UCO' serà la segona spin-off d'una sèrie nacional a veure la llum, després de l'estrena de 'Aída' en Telecinco. En aquella ocasió va ser el personatge de Aída García que va deixar 'Siete vidas' per a rodejar-se de la seua família i amics.
Ara, amb 'UCO', són dos els personatges sobre els quals se centra el spin-off: el Teniente Sierra i la Sargento Adrún, que resoldran nous casos més curts en capítols autoconclusius.

Encara que no sol ser allò més habitual, la veritat és que 'Aída' va aconseguir superar còmodament a la sèrie d'on prové i, encara hui, es manté com la sèrie nacional més vista del nostre país.

El 6 de febrer, Espanya - França

Dimecres que ve i abans de l'estrena de 'UCO', La 1 emetrà en directe el partit internacional amistós Espanya-França, que servirà com a homenatge al 70 aniversari del diari Marca. Respecte al partit, el Seleccionador Luis Aragonés ha assegurat que li preocupa, ja que "ara mateix els nostres jugadors estan prou castigats".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele