jueves, 17 de enero de 2008

TRES PRESENTADORS...PRES A TRES DESITJOS

Carlos Sobera (“¿Quién quiere ser millonario?), Jaime Cantizano (“¿Dónde estás, corazón?) i Juan Y Medio (“Diario y Medio”) presentaran “Tres Deseos”, el nou reality d'Antena 3 que ajudarà a complir els somnis de gent anònima, segons ha pogut saber la premsa.

El programa, l'estrena del qual està previst per a la primera setmana de març, oferirà tres entregues sense periodicitat fixa conduïdes cada una per un d'estos rostres de la cadena.

Cada emissió tindrà una història principal, presentada per Sobera, Cantizano o Y Medio, més dos històries secundàries de què es faran càrrec Aitor Blats (“Si yo fuera tú”) i una conductora femenina encara per decidir.

Versió espanyola del format americà "Three Wishes"

“Tres deseos” és l'adaptació per al nostre país de “Three wishes”, un format de la NBC que ajuda a complir els desitjos de gent anònima, tal com vam avançar este fa uns dies.

Antena 3 emetrà el programa a manera d'especials sense periodicitat fixa, seguint la mateixa estratègia que tan bon resultat li ha donat amb “Esta casa era una ruina”.

En la versió original americana de “Three Wishes”, la presentadora del programa (la cantant Amy Grant) viatja acompanyada d'un equip d'experts a una ciutat per a complir els desitjos de gent anònima que realment ho meresca, com retre homenatge un heroi en l'ombra o ajudar una família amb un membre malalt.

L'equip arriba a una ciutat i munta en la plaça del poble el denominat “Wish Tent” (botiga dels desitjos) perquè els habitants s'acosten a depositar el seu “somni”.

Després, el programa selecciona les històries més emotiva o interessant i grava els seus protagonistes durant els següents dies en el transcurs de veure complit el seu desig. En eixe temps, la presentadora amenitza el procés oferint un concert de música gratuït en el poble.

Un reality xou positiu

Igual que “Extreme Home Makeover” (“Esta casa era una ruina”),”Three Wishes” està plantejat com un reality positiu, sense a penes elements d'humor. Quan es va estrenar, al setembre del 2005, va ser descrit per la revista Entertainment Weekly com un dels formats “més prometedors” d'eixa tardor.

A pesar que l'audiència era bona –va arribar a liderar la seua franja en diverses ocasions-, la NBC va decidir prescindir de “Three Wishes” al desembre d'eixe mateix any, després de nou episodis, a causa de la dura competència que oferia la cadena rival CBS en la nit del divendres, al que se sumava l'elevat pressupost del programa que dificultava la seua rendibilitat, segons va informar llavors la premsa americana.

En l'últim capítol emés, el programa va complir el desig de tres xiquets: un de 10 anys que admirava a Bill Gates i va tindre l'oportunitat de conéixer-lo i acompanyar-lo en el seu treball durant un dia; un altre xic de 12 anys que va aprendre com viu un astronauta; i somni el d'una xiqueta que volia ser actriu i va aconseguir una aparició estel·lar en la seua telenovel·la favorita.

La producció de “Three Wishes” a Espanya va a càrrec de Boomerang ("Polònia", "El negociador"), que també firma per a Antena 3 l'espai “El diario de Patricia”.

Curiosa campanya de màrqueting per a promocionar “Three Wishes”

La NBC va publicitar el seu programa “Three Wishes” en el carrer i d'una forma molt curiosa: a través d'autoadhesius grocs sobre 100.000 bitllets verdaders d'un dòlar, segons va informar en el seu dia Marketing Directo.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele