sábado, 12 de enero de 2008

MOLT PROMPTE "REAPER" EN LA SEXTA

La Sexta estrena dimecres que ve, 23 de gener a les 22.00 hores, la diabòlica comèdia 'Reaper', centrada en la història de Sam, que després de complir els 21 anys, descobrix que ha de treballar per al Diable perquè els seus pares li van vendre la seua ànima abans que nasquera, i ara s'ha convertit en un cazarrecompensas de l'infern. Creada per Michele Fazekas i Tara Butters ('Llei i orde') i dirigida per Kevin Smith ('Clerks', 'Chasing Amy'), la ficció va ser seguida als EUA per prop de 3 milions d'espectadors en el canal The CW.

La sèrie protagonitzada per Ray Wise, que encarna el Diable, i Bert Harrison ("The Loop", "Doneal", "Grounded for life") que dóna vida a Sam, un jove a qui els seus pares han permés tots els capritxos, al contrari que al seu germà Kyle a què van educar d'una forma molt més estricta. El dia del seu vint-i-un aniversari, Sam coneix el Diable, i descobrix que els seus pares li van vendre la seua ànima al dimoni molt abans inclús d'engendrar-li.

Ara Sam ha de treballar per al rei de l'infern, ajudant-li a capturar a totes les ànimes que escapen d'esta presó eterna i tornen a causar estralls en la Terra.

La ficció manté l'humor com a fil conductor de tota la trama, i inclou moments d'acció, amb ritmes trepidants. D'altra banda, Sam, enamorat des de la infància d'Andi, ha d'ocultar la seua nova identitat per a aconseguir que ella es fixe en ell. No obstant això, li resultarà extremadament complicat mantindre el seu secret.

El Diable, per la seua banda original i inclús amable, anirà donant diversos artefactes al seu nou cazarrecompesas per a capturar a aquells que van escapar del seu territori. Entre estos objectes es troben, per exemple, una mini aspiradora o un cotxe infantil teledirigit.

Sam a més vol ocultar sa mare, que està caient en una profunda depressió, la seua obligació de treballar eternament amb el Diable. Una cosa que el seu pare li agrairà enormement amb un infinitat de regals com un cotxe nou. Mentrestant, a les missions que el senyor de les tenebres li encomana, Sam anirà acompanyat dels seus dos inseparables amics Bert i ben. Bert és un jove sense massa aspiracions en la vida, fora del seu treball en el gran magatzem i dels videojocs. Té un excèntric sentit de l'humor, pel que està encantat amb la nova vida de Sam. Ben, en canvi, és un jove molt més cautelós, més reflexiu i té respostes per a quasi tot, encara que no sempre encertades.

Els tres aniran superant missions i enviant els malfactors a l'infern, mentres Sam oculta la seua identitat a la resta de la humanitat, i intenta aconseguir una cita amb Andi.

Esta diabòlica comèdia que estrena laSexta manté l'humor i l'acció com a eixos centrals i protagonistes al llarg de cada episodi de la ficció.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele