martes, 8 de enero de 2008

SERIES ESPANYOLES AL 2007

Les cadenes espanyoles han estrenat fins a 16 noves sèries espanyoles en 2007, de les quals només tres han superat la barrera psicològica del 20% de share: "El Internado" (Antena 3), "Hermanos y Detectives" i "La que se avecina" (Telecinco).

"El Internado", la millor estrena de ficció de 2007

L'ambiciosa sèrie de misteri d'Antena 3 s'ha convertit en el millor llançament de ficció nacional d'este acabat de concloure 2007.

La producció de Globomedia protagonitzada per Luis Merlo, Amparo Baró i Marta Torné, entre altres, ha seduït a una mitjana de 3.7 milions d'espectadors en les seues dos temporades (emeses la passada primavera i esta tardor respectivament) amb una quota mitjana final del 21.4%.

Després de “El Internado”, la nova sèrie amb millor acollida ha sigut “Hermanos y detectives”, el dramedia policíac de Telecinco amb Diego Martín i el xiquet argentí Rodrigo Noya en el seu principals personatges.

Produïda per Cuatro Cabezas, l'adaptació per al nostre país d'esta reeixida sèrie argentina ha aconseguit una mitjana de 3.417.000 televidents (entre el prime estafe del dimarts i els diumenges d'esta passada tardor) amb un share del 20.3%.

Finalment, tanca el podium d'honor “La que se avecina”, seqüela del fenomen “Aquí no hay quien viva” que, a pesar de quedar molt lluny dels registres de la seua predecessora, va aconseguir liderar la nit dels diumenges esta passada primavera.

Així, la comèdia veïnal de José Luis Moreno protagonitzada per alguns dels mateixos actors que van estar en Antena 3 va congregar a una mitjana de 3.158.000 fidels amb una quota del 21.3%.

Un 68% de les noves sèries aconseguix l'aprovat

D'altra banda, un total d'11 de les 16 noves ficcions nacionals llançades enguany (el que representa el 68%) ha aconseguit resultats d'audiència prometedors o satisfactoris per a les seues respectives cadenes, i en conseqüència, tenen garantida a hores d'ara la renovació.

Així, les sèries espanyoles estrenades en 2007 que ja han confirmat la seua continuïtat fins a la data són "El internado", "Hermanos y detectives", "La que se avecina", "La familia Mata", "Desaparecida", "Herederos", "MIR", "Ulises", "Cuenta atrás", "Cuestión de sexo" i "Gominolas".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele