martes, 19 de febrero de 2008

ANGEL LLACER DE PROFESSOR A JURAT DE "OPERACION TRIUNFO"

L'actor Ángel Llácer, Noemí Galera -directora del departament de càsting de Gestmusic- i el publicista Risto Mejide són el trio que conforma el nou jurat de "Operación Triunfo", els càstings del qual per a la seua sexta edició han començat hui a Barcelona.

Encara que no està confirmat que ells tres siguen els que finalment participen en les gales del programa de Telecinco, almenys sí que podrem veure'ls demà junts per primera vegada en les proves d'ingrés a l'Acadèmia.

De confirmar-se la seua presència final en "OT", Llácer pasaría així de ser el professor d'interpretació -i un dels tutors més carismàtics- del concurs a implacable jutge dels aspirants a estrela. Una funció per a la que, sens dubte, està agafant taules gràcies a "Tú si que vales".

En el CCIB, Centre de Convencions Internacional de Barcelona, s'estan celebrant els primers càstings, als que poden presentar-se tots aquells aspirants que siguen majors de 16 anys i amb dots per al cant.

Després de la cita catalana, l'equip de selecció del concurs produït per Gestmusic Endemol visitará Sant Sebastià, el dijous 21 de febrer, per a prosseguir pròximament la busca de les millors veus en distintes ciutats espanyoles.

Nova web de “OT”

El passat 11 de febrer a les 19:00 hores es va posar en marxa la nova web de Operación Triunfo www.operaciontriunfo.com amb dos grans novetats: el BLUESONIC, un tutor virtual de veu i les proves d'ingrés online.

Per a tots aquells que els agrade cantar i s'atrevisquen a examinar-se davant d'un “expert” implacable, s'ha presentat el BLUESONIC* el tutor de veu cibernètic d'OT.

El BLUESONIC analitza l'actuació de l'usuari a partir de la forma de l'onda generada per la veu. Un complex procés s'encarrega de segmentar eixa corba melòdica en notes utilitzant algoritmes dinàmics de segmentació. Després, per a cada una de les notes, dos processos s'encarreguen de detectar el grau d'afinació i el grau d'expressivitat, oferint una valoració final en forma de puntuació global.

La nova web d'OT té una zona d'assaig perquè tots els seus fans puguen practicar amb el BLUESONIC fins que estiguen preparats per a participar, amb garanties d'èxit, en el càsting online.

Les proves d'accés online d'OT estan en la zona d'escenari de www.operaciontriunfo.com i són una alternativa al càsting presencial. Ací els aspirants podran gravar les seues actuacions i sotmetre's a la valoració del BLUESONIC i de la comunitat.

Risto Mejide i Noemí Galera valoraran els millors vídeos de la web

Els vídeos que aconseguixen una puntuació suficient seran valorats personalment per Risto Mejide i Noemí Galera. Els que aconseguisquen impressionar positivament al jurat aconseguiran passar directament al càsting presencial i fer una prova cara a cara davant del jurat.

A més a partir del dilluns en la web es podrà seguir l'actualitat del programa i s'oferirà tot tipus d'entreteniment interactiu relacionat amb OT.

* Bluesonic utilitza la tecnologia patentada d'anàlisi de veu cantada SkoreTM, propietat d'una empresa espanyola anomenada BMAT. SkoreTM és l'única tecnologia disponible en el món que permet avaluar les aptituds vocals d'un cantant sense necessitat una cançó de referència. Canta el que vullgues, inclús la teua pròpia cançó i SkoreTM et dirà la seua opinió.

“OT 2008”: les proves d'ingrés a l'Acadèmia més esperades

Temporada rere temporada, milers de persones han acudit a les proves de selecció de “Operación Triunfo”. En la passada edició, van ser 22.193 aspirants els que es van presentar al procés de selecció, dada que demostra l'expectació que desperta el concurs.

Per a participar en el programa, formar-se com a artistes i aconseguir l'anhelada carrera discogràfica, els participants hauran de superar prèviament les distintes fases de les proves d'ingrés a l'Acadèmia de “Operación Triunfo”, en les que hauran de mostrar les seues aptituds per al cant, així com la seua forta personalitat.

Més de quatre milions de telespectadors van seguir les gales setmanals

Amb una mitjana de 4.312.000 telespectadors i el 26,9% de share, “Operación Triunfo” es va confirmar com el programa d'entreteniment més vist de la passada temporada liderant el 94% de les seues emissions en les seues gales d'horari de Maxima audiència.

L'emocionant final en què Lorena es va proclamar guanyadora va ser la gala més vista de la temporada al congregar una audiència mitjana de 4.833.000 espectadors (28,8% de quota de pantalla).

El concurs, conduït per Jesús Vázquez -que presentarà “Operación Triunfo 2008”- va liderar tots els grups d'edat -dada que confirma la gran capacitat d'atracció del programa sobre un ampli espectre de públic- i la seua franja d'emissió a l'avantatjar en 12,3 punts a Antena 3 (14.6%) i en 8.7 punts a TVE 1 (18.2%).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele