lunes, 11 de febrero de 2008

EL CONCURS "AMERICAN IDOL" TINDRA UN ATRACCIO EN DISNEY WORLD

És el programa més vist dels Estats Units i prompte serà una atracció en en el parc Walt Disney World's Hollywood Studios de Florida. La productora de l'espai, FremantleMedia ha arribat a un acord amb Disney per a recrear tota la màgia del programa en el seu parc.

Els visitants podran passar les seues pròpies audicions davant d'uns jutges contractats per Disney, actuar en directe i inclús votar pels seus favorits en un "esdeveniment en directe en un marc amb tot el glamour del distintiu escenari de 'American Idol'".

Les actuacions més votades al llarg del dia competiran en una gran final al final de cada jornada, i el guanyador diari s'assegurarà l'oportunitat de participar en una de les audicions del 'American Idol' de veritat.

'American Idol' és una màquina de fer diners als Estats Units, i una de les franquícies més rendibles del món, ja que el format 'Idols' ha sigut exportat a més de 40 països. En la seua sèptima temporada, continua sent el programa més vist d'Estats units i els seus creadors esperen atraure a encara més audiència amb esta atracció.

Disney no ha especificat quant pagarà a la productora per la llicència d'esta atracció, encara que per descomptat Fremantle no eixirà perdent. La companyia ha arribat a un acord amb Disney per a repartir-se els beneficis de la venda de tot el merchandising que genere esta atracció.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele