miércoles, 27 de febrero de 2008

CUATRO PUBLICA LA REVISTA DE "PRESSING CATCH"

Esta setmana Cuatro i Ediciones Nobel llancen la revista oficial de la World Wrestling Entertainment, la major organització mundial d'este espectacle.

Cada mes, els seguidors de les superestreles del ring podran disfrutar de la mateixa revista que s'Edita als Estats Units, adaptada als gustos dels espectadors espanyols. WWE Magazine inclou reportatges, entrevistes, fotos espectaculars, pòsters, concursos... En definitiva tot el que es cou en l'entorn del Pressing Catch.

La portada del primer nombre està protagonitzada per Batista. A més, este mes regala dos pòsters per al delit de tots els fans de WWE: un de Rey Misterio i un altre amb els lluitadors més coneguts de Wrestlemania 24: John Cena, The Undertaker, Triple H i Batista.

En el seu interior, els fans del 'Pressing Catch' trobaran abundant informació sobre el XXIV Wrestlemania, que se celebra el 30 de març en Orland (Florida), a més de la guia oficial de la cita més important de l'any.

Així mateix s'inclouen reportatges amb nocions bàsiques per a no iniciats, "Tot el que cal saber del món de la lluita", o un repàs a la història del Pressing en "Increíble pero cierto". Els lectors també es familiaritzaran amb superestreles de la talla de Jeff Hardy, John Cena, The Undertaker, Triple H, Chris Jericho, Glamazona, Jimmy Wang Yang, i rebran consells de les dives Layla, Ashley, Mickie i María.

Però no tot se cenyix exclusivament a la lluita: la revista conté continguts del món del motor, idees per a la preparació física, comentaris de les pel·lícules, els discos i els videojocs que més interessen als aficionats al Pressing Catch i que estan d'actualitat...

Ediciones Nobel ha aconseguit l'exclusiva per a la difusió de la revista oficial de la World Wrestling Enterteinment i acostarà de la mà de Cuatro als seus fidels seguidors les mas actuals notícies de la WWE.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele