miércoles, 13 de febrero de 2008

DEMANEN A CUATRO LA RETIRADA DE "PRESING CATCH"

L'Associació d'Usuaris de la Comunicació (AUC) i la Confederació Nacional Catòlica de Pares de Família i Pares d'Alumnes (CONCAPA) van demanar ahir al Secretaria d'Estat de Telecomunicacions que considere el 'Pressing Catch' de Cuatro com un programa per a adults, i que siga retirat de l'horari infantil, informa EFE.

En l'actualitat, la cadena emet les modalitats Raw i SmackDown de la World Wrestling Entertainment els caps de setmana en la sobretaula. La cadena qualifica estos programes com no recomanats per a menors de 13 anys.

El que estes associacions demanen és que el programa passe a tindre una consideració de "no recomanat per a menors de 18 anys" i haja de canviar d'horari.

"Efecte imitació"

Asseguren que este programa -baralles simulades- provoca un efecte imitació entre els jóvens, amb baralles "en molts casos gravades amb mòbils i penjades en la xarxa".

"Estos espectacles poden perjudicar els menors tant des del punt de vista físic com psíquic. Cal tindre en compte que els propis locutors dels programes denunciats realitzen sovint comentaris sobre que els xiquets no han de tractar d'imitar el que veuen en pantalla o recomanen que els menors vegen el programa acompanyats", asseguren en un comunicat.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele