lunes, 4 de febrero de 2008

CONTINUA EL RODATGE DE "LA SEÑORA" PER A LA 1 DE TVE

El passat 8 de gener va començar el rodatge de 'La Señora' en uns decorats de més de 1.600 metres quadrats situats en Navalcarnero (Madrid). Este dilluns, 4 de febrer, l'equip es trasllada a Astúries per al rodatge d'exteriors d'esta nova sèrie de ficció que emetrà L'1 setmanalment en prime estafe. A més d'Astúries, els exteriors es rodaran en Bustarviejo (Madrid), Miraflores (Madrid), Sepúlveda (Segòvia), Lupiana (Guadalajara) i la finca Górquez (Sant Martí de la Vega).

Des del dilluns 4 de febrer, un equip noranta persones treballarà en terres asturianes per a recrear la història de 'La Señora', que es desenrotlla en els temps de la dictadura de Primo de Rivera. Les localitzacions inclouen Llanes, Albires, Niembro, Morera negra i en la platja Guadamia (Cuerres), per a ambientar la vida de la família Márquez, protagonista de la sèrie, que regenta una de les mines més importants de la zona en els anys vint.

'La Señora', dirigida per Luis María Güell, mostra la vida de la família Márquez. Indianos, ricos i burgesos propietaris d'unes mines de ferro i de fàbriques de tabac. A través d'ells es reflectixen els costums i la societat espanyola dels anys vint.

Adriana Ugarte (Victoria Márquez) i Rodolfo Sancho (Ángel González) protagonitzen la sèrie: dos jóvens enamorats que pertanyen a distintes classes socials, als que les circumstàncies de la vida conduiran per distints camins. A més, formen part del repartiment Roberto Enríquez, Lucía Jiménez, Alberto Ferreiro, Ana Wagener, Pepo Oliva, Berta Ojea, Ana Turpin o Raúl Peña, entre altres.

Un grup important dels actors que participen en el rodatge viatjaran a la costa asturiana: Adriana Ugarte, Rodolfo Sancho, Alberto Ferreiro, Ana Wagener, Pepo Oliva, Berta Ojea, Gonzalo Cunill, Chani Martín, Alberto Jiménez, Molly Malcolm, Ana Turpin, Laura Domínguez, Lucía Jiménez, Raúl Prieto, Raúl Peña, Juan Meseguer, Pedro Miguel Martínez, Alfonso Vallejo i Alberto Rubio.

'La Señora' és una producció de Diagonal TV (Grup Endemol) responsable també de la sèrie 'Amar en tiempos revueltos', que emet TVE en les sobretaules de La 1 amb notable èxit d'audiència.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele