miércoles, 6 de febrero de 2008

CUATRO RETIRA "CHANNEL nº 4"

'Channel NÚM.4' es despedix de Cuatro. La cadena ha pres este matí la decisió de retirar el veterà magacín presentat per Boris Izaguirre i Ana García Siñeriz, segons ha pogut saber la premsa. La retirada es produirà en breu, tot i que encara no s'ha concretat una data exacta per al seu adéu definitiu.

Es tracta del final d'un programa històric en la curta existència de Cuatro. És, junt amb 'Noche Hache', 'Callejeros' i 'Cuarto milenio' l'únic espai de la cadena que seguia en l'aire des del primer dia. El programa porta en antena, per tant, dos anys i tres mesos.

La cadena pren esta decisió després dels discrets índexs d'audiència que el magacín porta collint en els últims mesos. Especialment preocupant ha sigut el resultat de l'espai després de l'estrena de 'Fama ¡a bailar!', que no ha aconseguit millorar les seues dades a pesar d'heretar una audiència fins a 5 punts major que amb 'Friends'.

La "estocada final" de 'Channel NÚM.4' li la va donar este dilluns la nova vesprada de Telecinco. Després de la retirada de 'Aquí hay tomate', el programa va deixar de competir frontalment amb 'Yo soy Bea' per a només coincidir durant part de l'emissió. A pesar de tot, el programa de Borís i Ana tampoc ha aconseguit millorar significativament l'audiència.

Ahir dimarts, amb un 5,9% de quota de pantalla, 'Channel NÚM.4' va ser el pitjor espai en share de la cadena a excepció de les teletendes i Call xous de la matinada.

'Channel NÚM.4' va ser l'aposta inicial de Cuatro més fort, amb un magacín diferent per a intentar fer-se un buit en les vesprades. No obstant això, darrere d'una primera temporada esquivant els temes del cor, la cadena va decidir incloure en l'espai més crònica social en la seua segona temporada, sense aconseguir amb este canvi millorar la seua audiència.

Cuatro ja va fulminar 'Channel Fresh' a l'estiu

La retirada de 'Channel NÚM.4' es produïx després que Cuatro retirara per sorpresa la versió estiuenca del programa, 'Channel Fresh', només dos setmanes després de la seua estrena. A pesar d'eixa cancel·lació, la cadena li va donar una nova oportunitat al programa, que va tornar al setembre amb un nou decorat, nous col·laboradors i seccions.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele