lunes, 18 de febrero de 2008

NOUS PERSONATGES EN "LA FAMILIA MATA"

Antena 3 i Notro Televisió han començat la gravació de la segona temporada de “La familia Mata”. En esta nova etapa, que la cadena llançarà a la primavera, s'incorporen al repartiment tres nous personatges a qui donaran vida Esther Arroyo, Jordi Ballester i Omar Muñoz, segons informa un comunicat de la cadena.

En esta nova etapa, la família més peculiar de la televisió haurà d'acostumar-se a la seua nova situació: Arturo està en la presó, Pablo és ara també amo de la casa familiar, Fermín i Elvira estan plenament instal·lats i Javi -el germà de Pablo- se suma a la ja més que ‘superpoblada' vivenda.

Més de tres milions de seguidors i un 17% de share

“La familia Mata” va tancar la seua primera temporada el passat mes de desembre amb una mitjana d'audiència de 3.037.000 espectadors (16,9% de quota de pantalla). Amb estes dades, la sèrie d'Antena 3 va ser la segona opció en la seua franja d'emissió la nit dels dilluns, després de “CSI” (Telecinco).

Els nous personatges

Esther Arroyo serà Montse, amiga de Susana i nova bibliotecària del Centro Cultural.

Mare fadrina d'un xiquet de 12 anys, intel·ligent, guapa i independent. Va conéixer Susana fa anys i es van fer amigues, però se'n va anar a treballar fora i van perdre el contacte. Ara ha tornat a Madrid i serà la nova bibliotecària del Centre Cultural.

Jordi Ballester serà Javi, el germà major de Pablo.

Seductor, simpàtic i fester, té un do especial per a ficar-se en embolics, especialment si s'hi ha faldes pel mig. És un vividor que viu de la seua simpatia i el seu do de gents. Javi es colarà a casa dels Mata i viurà en ella mentres treballa de cambrer en el bar.

Omar Muñoz serà Oscar, el fill de Montse.

Té 12 anys i és bon estudiant, treballador i intel·ligent. A pesar que és un xic despert i no especialment tímid, no sap com relacionar-se amb les xiques. Li agrada Raquel en el moment que la veu, però, en un principi, es portaran a matar.

Més decorats

Casa

A causa dels esdeveniments del final de la temporada anterior, els Mata han tingut que reacomodar als membres de la família i augmentar les habitacions.

Centre Cultural

En el Centre Cultural “Alejandro Morales”, s'ha construït un nou despatx que utilitzaran tant Susana, com Montse, la nova bibliotecària. També s'ha construït una nova sala polivalent que s'utilitzarà per als diferents cursos que es programen en el centre.

Bar Neptuno

En el Bar “Neptuno” treballaran Josele i Javi. Es tracta d'una antiga Taverna de barri reformada en la que hi ha nombrosos elements de decoració marinera i on hi ha dos ambients diferenciats.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele