lunes, 18 de febrero de 2008

"PURA SANGRE" MOLT PROMPTE EN ANTENA 3

La nova telenovel·la d'Antena 3, "Pura sangre", s'estrenarà "molt prompte", segons avancen les promocions que emet la cadena en els últims dies. A falta encara de confirmació oficial, el serial colombià podria arrancar la setmana que ve.

En un principi, "Pura Sangre" tenia previst el seu llançament per al passat 14 de gener, però va ser retardat fins a finals d'eixe mateix mes sense que finalment arribara a veure la llum.

Fins ara, la sobretaula de la cadena ha estat ocupada sense èxit pel serial "Dame chocolate" i el magacín "A3bandas", que des d'este dimecres ha passat de nou a emetre's en la franja de vesprada.

Rafael Novoa i Marcela Mar, protagonistes d'esta telenovel·la colombiana

El serial colombià és una producció de RCN Televisió i està protagonitzat per Rafael Novoa, Marcela Mar i Kathy Sáenz. La infància de Florencia Lagos i Eduardo Montenegro ha transcorregut sense sobresalts, ignorants ells que les seues vides són l'instrument a través del qual un vell deute de sang començarà a ser cobrada.

Eduardo és fill de Maria, l'ama de casa de la família Lagos, i Florència és la menor dels cinc fills de Alejandro Lagos, orgullós creador de cavalls de Pura Sangre i propietari d'una gran empresa de lactis.

La història d'amor de Florencia i Eduardo serà afectada per Paulina Riascos de Lagos, segona esposa de Alejandro Lagos, qui en realitat és l'arma que ha entrenat pacientment Eusebio Beltrán.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele