miércoles, 20 de febrero de 2008

"TIENES TALENTO" TANCA LA PRIMERA SELECCIO

La primera fase del concurs “Tienes talento”, la versió espanyola del britànic “Got Talent” presentada per Nuria Roca i Eduardo Aldán, finalitza este cap de setmana amb tres especials de prime estafe que s'emetran el divendres, dissabte i diumenge a les 21:35 hores.

Cuatro ha optat per comprimir en tres entregues seguides els dos programes que havien d'emetre's els dilluns 25 de febrer i 3 de març, desplaçats per l'emissió dels debats electorals previstos per a eixos dies.

"Tienes Talento" tornarà el 10 de març a la seua emissió habitual dels dilluns, ja amb les gales en directe. Abans, el diumenge 2 de març, la cadena emetrà un programa especial de prime estafe en el que es desvelaran els noms dels concursants semifinalistes que participaran en les competicions de prime estafe a partir del dia 10.

"Tienes talento" i "Tú sí que vales" coincidixen de nou en el mateix dia

D'esta manera, “Tienes talento” torna a coincidir en el mateix dia amb “Tú si que vales” (Telecinco), com ja va ocórrer fa un mes amb l'estrena del reality de Cuatro. No obstant això, ambdós programes no competiran frontalment ja que el primer s'emetrà de 21:30 a 22:20 hores (contra "Escenas de matrimonio"), mentres que el programa de Telecinco donarà començament a les 22:30 hores, sempre que no hi haja canvis d'última hora.

Últim càsting en Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria és l'última cita dels càstings de "Tienes Talento. Primera selección", que han posat a prova les habilitats de centenars de participants al llarg dels mesos de gener i febrer en Cuatro.

El talent insular estarà representat, entre altres, per una Drag Queen molt peculiar que fins fa poc treballava com a soldat en l'Exèrcit, un multitudinari grup de Capoeira integrat per pares i fills, una contorsionista entradeta en anys que doblega el seu cos com un xiclet, o una adolescent de cara angelical que alça al Teatre Pérez Galdós amb una cançó en directe dels AC/DC.

Una concursant de 62 anys

Els aspirants canaris posaran el punt final a esta gira d'audicions en grans escenaris que el programa ha realitzat per sis ciutats espanyoles.

Una vegada més, els membres del jurat, Miqui Puig, Natalia Millán i Josep Vicent, hauran de decidir quins candidats passen a la següent fase, després de veure l'actuació de cada u. En esta ocasió, els tres jutges viuran moments d'autèntica tensió amb l'actuació d'una senyora de 62 anys, que els dóna més d'una desagradable sorpresa.

Com ha ocorregut en les anteriors edicions, Nuria Roca exercirà de mestra de cerimònies, introduint els concursants i animant-los abans que isquen davant del públic, mentres que Eduardo Aldán estarà al costat dels acompanyants dels artistes, i viurà amb ells, entre bastidors, la tensió de cada actuació.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele