jueves, 7 de febrero de 2008

KARMELE MARCHANTE ES DESMAIA EN "SUPERVIVIENTES"

Karmele Marchante va patir este dimecres un desmai davant dels seus companys de “Supervivientes”, segons informa la web del programa de Telecinco.

Segons pareix, la periodista es va esvair a la vora del mar a causa d'una baixada de tensió que podria haver sigut provocada per la calor i la falta d'aliments.

Després de la caiguda, la resta dels concursants, que ja porten vint dies en l'illa, van acudir en la seua ajuda i la van tombar en una hamaca per a intentar que es recuperara. Tot seguit, el metge del concurs va decidir emportar-se-la a un centre mèdic per a sotmetre-la a un reconeixement.

"M'ha donat una baixada de tensió molt forta"

Segons la web de “Supervivientes”, Karmele Marchante repetia constantment que no volia ser un destorb per als altres, mentres que Patxi insistia en el fet que no es preocupara, que estaven tots recolzant-la.

Unes hores després, la periodista va tornar al campament de Playa Uva en perfectes condicions. Darrere d'agrair a tots els seus companys com s'havien portat de bé amb ella, va explicar amb brevetat el diagnòstic que li havia donat el metge: "M'ha donat una baixada de tensió molt forta", al que va afegir: "ha sigut un esglai, ja em sent molt bé".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele