jueves, 7 de febrero de 2008

"TU SI QUE VALES" TINDRA TERCERA EDICIO

Il·lusió, excitació i nervis són algunes de les emocions que embargaran als 15 participants que demà divendres 8 de febrer competiran entre si per a convertir-se en guanyador de la segona edició de 'Tú sí que vales', concurs que conduirà Christian Gálvez en rigorós directe, a partir de les 22:15 hores en Telecinco.

El jurat -integrat pel duo humorístic Los Morancos; la directora del departament de càsting de Gestmusic, Noemí Galera; i l'expert en interpretació Ángel Llácer- jugarà un paper essencial en la gala final de matí: després de l'eliminació de cinc participants a l'inici de la vetlada i l'actuació una vegada més dels deu restants, triarà els cinc aspirants que es posaran en mans de l'audiència.

A partir d'eixe moment, els telespectadors determinaran amb els seus vots la identitat del concursant que es proclamarà vencedor de la nit i guanyarà el premi de 30.000 euros de 'Tú sí que vales'.

Música , percussió, ball, màgia i humor, en la final

La música, la percussió, el ball, la màgia, l'humor i la gimnàstica són algunes de les modalitats escèniques que executaran els concursants en els seus números. Una imitació de Pimpinela, un exercici infantil de gimnàstica, una exhibició de màgia amb cordes, una mostra de percussió amb bidons i unes coreografies de break danse i hip hop són algunes de les actuacions que inclourà 'Tú sí que vales'.

A més, un grup flamenc, una gimnasta infantil, un cantant i uns equilibristes seran altres dels protagonistes del programa.

Tercera i successives edicions

Després de l'emissió de la final, Telecinco iniciarà divendres que ve 15 de febrer la tercera edició del concurs, que permetrà mostrar la seua vàlua a tots aquells artistes novells amb aptituds en distintes disciplines artístiques.

La intenció de la cadena és mantindre el programa amb successives edicions mentres continue collint bones audiències en la nit del divendres. Darrere d'un discreta arrancada, 'Tú sí que vales' va aconseguir pujar la setmana passada fins al 18,5% i superar a '¿Dónde estás corazón?'.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele