miércoles, 20 de febrero de 2008

TELECINCO CONFIA A CARMEN ALCAYDE UN NOU PROGRAMA D'ACTUALITAT I HUMOR

Tres setmanes després del tancament de "Aquí hay tomate", el passat 1 de febrer, Telecinco ja li ha assignat un nou programa a la seua presentadora Carmen Alcayde.

Les preguntes d'un adolescent roín i intel·ligent i les respostes i comentaris d'una persona adulta disposada a resoldre els seus dubtes serviran com a punt de partida als guions de “Las gafas de Angelino”, informa la cadena en una nota.

Espai diari d'actualitat i humor

Es tracta de nou programa diari d'actualitat i humor que conduiran Alcayde i un jove que encarnarà el personatge que dóna títol a la nova aposta de Telecinco, que encara no especifica data d'estrena ni franja d'emissió.

Produït per la seua filial La Fábrica de la Tele, companyia creada pels directors del "Tomate" que també firma "La Noria" i "Hormigas blancas", el nou espai abordarà l'actualitat davall una doble perspectiva.

Una serà l'espontaneïtat de l'adolescent que qüestionarà el món que li rodeja, i una altra les reflexions de l'adult que tractarà d'oferir explicacions sobre qüestions que a vegades ni tan sols s'havia plantejat.

A més, el caràcter roín de Angelino serà el causant de diferents bromes que posaran en compromisos a tot tipus de personatges, conclou el comunicat de la cadena.

Primer projecte de Carmen Alcayde sense Jorge Javier Vázquez

Amb "Las gafas de Angelino", Carmen Alcayde escomet així el seu primer projecte en Telecinco com a presentadora titular i sense el seu inseparable Jorge Javier Vázquez.

Alcayde, que ha compaginat el seu treball de cinc anys al capdavant del "Tomate" amb col·laboracions en els debats de realities de la cadena, podrà potenciar ara la seua faceta com a actriu en este programa guionitzat, una cosa que sempre ha declarat -als seus més acostats- li agradaria desenrotllar.

Carmen Alcayde (València, 1974) es va assaonar en la televisió autonòmica de València com a reportera, ha protagonitzat un parell de curts, i es va anar a la capital deixant un lloc fix de funcionària en la seua terra.

Només va aterrar, va passar per Telemadrid i Antena 3, després va donar el bot com a presentadora de "Aquí hay Tomate" i col·laboradora del debat de "Gran Hermano", i va acabar sent el rostre de les campanades de Telecinco dos anys consecutius.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele