domingo, 17 de febrero de 2008

LA 1 ESTRENA ESTE DIJOUS "SUPERDUPLA"

A partir d'este pròxim dijous L'1 de TVE comptarà amb un nou concurs en la seua programació. Apartir de les 22:00 hores, la cadena estrenarà 'Superdupla', un game xou familiar en què competixen pares i fills demostrant els coneixements d'uns sobre el món dels altres.

La nova aposta de TVE1 no tindrà gens fàcil fer-se un buit en la complicada nit dels dijous. De fet, la novena temporada de 'Cuéntame cómo pasó' ha sigut una de les pitjors a pesar que cada setmana s'ha mantingut entorn del 20% de mitja. Així i tot, no ha pogut superar a les gales dels realities de Telecinco.

En 'Superdupla' quatre parelles de pares i fills adolescents posaran a prova els seus coneixements i complementació, tant en el generacional com en el personal. Al llarg de la competència, les parelles se n'aniran eliminant i només una arribarà a l'etapa final. Aquella parella que demostre major afinitat i destresa podrà transformar eixe coneixement mutu en diners i emportar-se un pot milionari.

'Superdupla' competirà frontalment amb 'Escenas de matrimonio' i 'Supervivientes' (Telecinco), 'Sin rastro' (Antena 3 TV), 'Cuenta atrás' (Cuatro) i 'Bones' (laSexta).

'Superdupla' és un format xilé produït per Promofilm i emés per la cadena TVN els dissabtes a la nit. En la versió original, el concurs està conduït per un presentador (Jorge Hevia Flores) i el seu fill (Jorge Hevia Cristino), i el públic es troba dividit entre jóvens i adults.

A molts espectadors se'ls farà conegut el format ja que guarda certes similituds amb el concurs 'Queridos padres' que Telecinco va emetre en els 90 de la mà de Concha Velasco.

Les proves de 'Superdupla'

El programa consta d'uns apartats clarament definits, en els quals les parelles en competència aniran acumulant diners per al premi final. Les parelles que vagen sent eliminades no tindran dret als diners que hagen acumulat en les rondes prèvies. Només tindrà dret al pot acumulat la parella que arribe a la fase final i supere totes les proves.

Ellos creen que...

Consistix en un set de preguntes en què un integrant de cada parella ha de coincidir amb la resposta majoritària del públic de l'estudi I viceversa, si encerta sumarà diners.

ABC

Consistix en el fet que cada parella jugant juntes han de respondre en 60 segons i alternativament una paraula a partir d'una definició que diran els conductors partint amb una lletra definida de l'abecedari.

Al final se sumaran els diners acumulats d'ambdós jocs i la parella que haja tingut pitjor rendiment serà eliminada sense dret a cobrar els diners acumulats fins a eixe moment.

Mi mundo, tu mundo

Consistix en un set de preguntes on un integrant de cada parella ha de respondre encertadament preguntes relacionades amb el món de l'altre integrant i viceversa. Finalitzat el joc es farà un recompte de les sumes en diners acumulats i la parella de pitjor rendiment serà eliminada sense dret a cobrar els diners acumulats fins a eixe moment.

Bombarduelo

Juguen les dos parelles finalistes i consistix en el fet que cada parella per separat ha d'encertar en 60 segons i altenadament el nombre més gran de personatges que se'ls mostrarà en una pantalla. Els diners acumulats en este joc es suma al dels anteriors i la parella que tinga el pitjor rendiment serà eliminada i no podrà cobrar els diners acumulats fins a eixe moment.

La apuesta final

Només participa la parella finalista i consistix en el fet que un dels integrants de la parella ha de respondre un qüestionari sobre dades personals de l'altre.

L'altre integrant ha d'apostar un suma en diners entre tres xifres predeterminades segons quant segur estiga que l'altre sap o no la resposta.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele