martes, 19 de febrero de 2008

"THE CLOSER" ES TRASLLADA AL DIJOUS

A falta de dos setmanes perquè acabe la segona temporada de 'The Closer' en Cuatro, la cadena trasllada la sèrie del prime estafe del diumenge al segon horari de màxima audiència del dijous, després de 'Cuenta atrás'.

De esta forma, Cuatro junta en una mateixa nit les dos sèries actuals que pitjors registres d'audiència estan collint. La ficció de Dani Martín anotó dijous passat el seu mínim d'audiència, mentres que 'The Closer' no acaba de trobar el seu lloc en la nit del diumenge.

Larry King visita la sèrie

L'entrega d'este dijous compta amb un invitat d'excepció: Larry King, el popular periodista americà de la CNN. Amb més de 50 anys de professió, el presentador dels tirants i les grans ulleres de pasta ha realitzat més de 30.000 entrevistes a personatges del món de la política, l'esport i la cultura en general. En el seu pas per 'The Closer', Larry King se interpreta a si mateix.

En el primer episodi d'este dijous, titulat "Hasta que la muerte nos separe, 1ª parte", la dura i agressiva investigadora Brenda Johnson i el seu equip policial es troben baix vigilància mentres intenten arribar al fons d'un cas sobre un notable advocat matrimonial que ha sigut trobat mort en la seua piscina.

A continuació, en la 2ª parte de "Hasta que la muerte nos separe", el Departament d'Assassinats Prioritaris dels Ángeles, baix les ordes de Brenda, treballa a contrarrellotge per a trencar la coartada del principal sospitós en el complex cas de l'assassinat d'un conegut advocat matrimonial de Hollywood.

'Tienes talento' passa al diumenge

El buit de 'The Closer' serà ocupat per 'Tienes talento', ja que la cadena oferirà els dos pròxims dilluns los "cara a cara" entre Rajoy i Zapatero.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele