lunes, 11 de febrero de 2008

"DIARIO DE..." PARLARÀ DEL CANVI DE SEXE D'AMOR

Amor ja és tota una dona. L'exconcursant de 'Gran hermano' es va operar fa unes setmanes i els espectadors de Telecinco tindran la possibilitat de veure este dimarts a partir de la mitjanit com va ser tot. Serà en el nou 'Diario de... Amor, un cambio de sexo', que presenta Mercedes Milá.

Es tracta d'un programa dedicat a les operacions de canvi de sexe i la integració dels transsexuals en la nostra societat en què utilitzarà la història d'Amor com a fil conductor del mateix.

A més de la vida de la canària, es retrataran altres casos semblants que serviran per a analitzar les dificultats amb què es troben per a viure una vida normal i les raons per les quals alguns transsexuals no aconseguixen integrar-se en la societat i acaben en la marginació i, en el pitjor dels casos, en la prostitució.

"Sin coño no hay paraíso"

Així de contundent titulava la periodista en el seu blog el canvi de sexe de la canària. La intervenció va tindre lloc a principis de mes en una famosa clínica de Barcelona i ella es troba en perfecte estat, estable i recuperant-se de l'operació. Va rebre l'alta este passat dimecres.

La polèmica concursant de la novena edició de 'Gran Hermano' havia expressat en nombroses ocasions el desig de portar-la a cap i inclús havia assegurat que el seu pas pel concurs era una de les maneres per a aconseguir els diners necessaris per a realitzar-la. "Entre a 'Gran Hermano' per a aconseguir el meu somni. Vaig nàixer xic i em sent xica i estic ací per a poder conseguirlo", va declarar la canària a l'abandonar el concurs.

"M'agraden alts, masculins i que siguen metrosexuals". Amb estes declaracions Amor es presentava al concurs. És una dona provocativa, presumida i coqueta. I així, amb eixa força, va entrar a la casa com un autèntic remolí. Molt prompte, la mare de la joveneta va anunciar en 'El programa de Ana Rosa' el seu 'secret', com ella l'anomenava, encara que va destacar que estava pendent per a operar-se i canviar el seu sexe definitivament. Això sí, els concursants de 'Gran Germà' no sabien res d'açò. Mentrestant, la canària es dedicava a provocar sexualment tots els seus companys. La jove, natural de Fuenteventura, va ser la primera a abandonar el concurs i des de llavors la polèmica l'acompanyava a totes parts.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele