lunes, 11 de febrero de 2008

"UCO" S'ESTRENA DIMECRES EN LA 1

L'1 de Televisió Espanyola estrena este dimecres, 13 de febrer, la nova sèrie de ficció 'Unidad Central Operativa UCO', continuació de 'Desaparecida', en la que el tinent Sierra (Miguel Ángel Solá) investigarà nous i complicats casos. En el primer d'ells, la "Operación Rayo" s'enfrontarà a una perillosa banda d'atracadors.

'UCO', una producció de Ganga per a Televisió Espanyola, s'estrenarà, com ja vam avançar, amb dos capítols especials, titulats "Asedio", que s'emetran els dimecres 13 i 20 de febrer en L'1, a les 22:00 hores.

Després de la resolució del cas de Patricia Marcos, Sierra és encarregat d'una nova missió: la "Operación Rayo", que perseguix la detenció d'uns atracadors que han estat perpetrant una sèrie de robatoris a bancs i comerços de luxe en diverses províncies. Amb l'objectiu d'agarrar-los 'in fraganti', el tinent Sierra es traslladarà a un poble de Segòvia, ja que tot apunta que la banda cometrà allí el seu pròxim delicte.

En la seua nova etapa al capdavant de 'UCO', Miguel Ángel Solá seguirà acompanyat de Esther Ortega, en el paper de la sergent Laura Andrún, que ja el va acompanyar en la resolució del complex cas de Patricia Marcos.

La interpretació del tinent Sierra li ha valgut a Miguel Ángel Solá la valoració de la crítica especialitzada i el reconeixement dels seus companys de professió. És candidat, junt amb el seu company de repartiment en 'Desaparecida', Carlos Hipólito, als pròxims premis de la Unió d'Actors, en la categoria d'actor protagonista. Els guardons s'entregaran el pròxim mes de març.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele