miércoles, 27 de febrero de 2008

CUATRO POSSEIX ELS DRETS DE LES SERIES "SAVING GRACE" I "JOURNEY MAN"

Les sèries americanes “Saving Grace” y “Journey man” llegarán pròximament a Espanya a través de Cuatro.

Estes dos produccions de TNT i NBC respectivament se sumisquen al catàleg de ficció nord-americana de l'emissora de Sogecable, en el que també figuren “Ugly Betty”, “Dexter” i “Californication”, entre altres.

Holly Hunter debuta en TV com una policia autodestructiva que busca la redempció

“Saving Grace” és una sèrie del canal de televisió TNT, estrenada el 23 de juliol del 2007 als Estats Units.

La història transcorre en l'estat d'Oklahoma, EUA, el personatge principal de la qual és l'agent del departament de policia de Grace Hanadarko, interpretada per l'oscaritzada Holly Hunter, per a la que este és el seu debut en televisió.

La detectiu Grace Hanadarko és una dona que porta la seua vida al límit: fuma, beu i té múltiples relacions amb hòmens i companys de treball. Un dia, després d'haver begut molt, la detectiu Hanadarko atropella mortalment el convicte Leon Cooney.

En eixe moment de desesperació, Grace li demana ajuda a Déu i llavors Earl, un àngel interpretat per Leon Rippy, apareix per a dir-li que Déu li està donant una ultima oportunitat per a arribar la cel. A l'única persona que Grace li compte el seu secret sobre Earl és la seua millor amiga, la forense del departament de policia d'Oklahoma, Rhetta Rodríguez, interpretada per l'actriu Laura San Giacomo.

La sèrie es va estrenar amb bones dades d'audiència, el que va portar a la TNT a decidir renovar-la per a una segona temporada.

“Journeyman”, un periodista que viatja en el temps

“Journeyman” és una sèrie de la NBC ambientada a San Francisco i centrada en un home normal, el periodista Dan Passer (interpretat per Kevin McKidd), que un dia, per raons desconegudes, comença a realitzar viatges en el temps per a arreglar els errors del passat.

La sèrie, que ja va emetre 13 episodis en EE.UU. Amb discreta acollida d'audiència, no té garantida la seua renovació. L'últim capítol es va oferir el passat 19 de desembre.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele