miércoles, 27 de febrero de 2008

DANI MURIEL I PALOMA LAGO, JURAT DE MISS I MISTER ESPANYA

L'actor Daniel Muriel (Miguel en "Escenas de matrimonio"), la presentadora Paloma Lago, la periodista Beatriz Cortázar i l'actual Míster món 2007, Juan García, formaran part del jurat que triarà a Miss i Míster España 2008 en les gales que Telecinco emetrà este divendres i dissabte.

A més dels anteriors, Riyo Mori, Miss univers 2007, també estarà entre els experts que designaran els guanyadors del certamen de bellesa.

El jurat, presidit per Javier de Montini, es completa amb el fotògraf de moda Víctor Cucart, que ha retratat a multitud de personatges del món de la moda i la política, per a les més prestigioses publicacions; l'estilista de moda, Ana Antic, que ha treballat per a importants publicacions com Man, GQ, Hola o Diez Minutos; i Elisardo Sánchez, responsable d'Expansió Internacional del Grup Marina d'Or.

A més, també es comptarà amb el vot del públic a través del telèfon 905 44 67 99 o enviant un SMS al 5559 amb la paraula Miss + la província de la candidata.

El jurat entrevistarà personalment i individualment als 52 candidats a Mister Espanya el divendres 29 de febrer al matí i a les candidates a Miss Espanya 2008 durant el matí del dissabte 1 de març.

Emma García i Christian Gálvez, els presentadors

Emma García presentarà les gales de Míster i Miss Espanya que Telecinco emetrà el 29 de febrer i l'1 de març respectivament.

Christian Gálvez (“Pasapalabra” i “Tú sí que vales”) acompanyarà la presentadora basca en l'elecció de Miss Espanya, mentres que Luis Muñoz, actual Míster Espanya, serà el copresentador de la gala del divendres on es triarà el seu successor.

Gisela Sebastián repetiria en el backstage

Com és habitual en la retransmissió d'estes gales, un tercer presentador s'encarregarà de contar el que succeïx en el backstage de la cerimònia, que se celebrarà en Marina D’or.

Segons pareix, Telecinco podria col·locar en este posat a Gisela Sebastián, reportera del desaparegut "Aquí hay tomate", que ja va exercir esta mateixa funció en la gala de Miss Espanya de l'any passat.

La gala de Míster Espanya, en batega night

La Gala de Miss Espanya s'emetrà enguany en dissabte i no en diumenge com venia sent habitual. Telecinco preferix no modificar el prime estafe d'eixe dia, ocupat per “Aida”, i alçar el programa “La noria” de la nit dels dissabtes per a donar cabuda al certamen.

Per la seua banda, Míster Espanya s'emetrà en divendres, en diferit i a mitjanit, una vegada que acabe l'oferta de l'horari de màxima audiència.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele