lunes, 4 de febrero de 2008

"LOS GUIÑOLES" DE CUATRO APLEGUEN ALS ESTATS UNITS

Els Guinyols han decidit donar el “gran bot” i protagonitzar la nit preelectoral més important de l'any als Estats Units. Ho faran en l'anomenat “Supermartes”, en el que uns 24 estats trien els seus candidats demòcrates i republicans de cara a les eleccions presidencials que viurà Estats Units al novembre.

Els Guinyols han sigut invitats per la cadena V-me, que emet en espanyol des de Miami per a tot Estats Units, per a participar en el programa que seguirà en directe el transcurs d'este capítol fonamental en les primàries nord-americanes.

Les rèpliques de làtex de George W. Bush, Condoleeza Rice, Bill Clinton, Hugo Chávez, Fidel Castro, Penélope Cruz o Rodríguez Zapatero, entre altres, comentaran en el seu desconcertant estil habitual el procés electoral.

La cadena hispana, nascuda al març del 2007, posarà en antena la nit del 5 de febrer un especial del seu programa estrela “Viva Voz” presentat per Jorge Gestoso i en el que Els Guinyols faran la seua estrena als Estats Units.

V-me arriba a la immensa majoria de la població hispana, aplegant a 18 grans ciutats com Los Angeles, Nova York, Houston, Miami, Chicago i San Francisco en una emissió de 24 hores del dia a través de cable i satèl·lit en associació amb la televisió pública nord-americana.

A Espanya, Els Guinyols tenen actualment la seua base d'operacions en “Noche Hache” de Cuatro. Dins d'esta cadena estan presents també en “Las mañanas de Cuatro” i en Informatius. A més, produïxen acudits i programes especials per a Canal+, Canal Viajar, la Cadena SER, Elpais.com i As.com.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele