jueves, 7 de febrero de 2008

SUBASTEN LA ROBA DELS PRESENTADORS DE "AQUI HAY TOMATE"

Els admiradors de 'Aquí hay tomate' tenen l'oportunitat de fer-se amb la roba dels seus presentadors i reporters favorits, gràcies a la subhasta benèfica que organitza Telecinco en col·laboració amb eBay, amb la que a més es contribuïx a una bona causa. La subhasta de les més de 30 prendes de roba ha arrancat amb la quantitat simbòlica d'un euro i romandrà oberta fins al pròxim 16 de febrer.

Els fons obtinguts fins eixa data aniran destinats a la fundació Talita, dedicada des de 1998 a ajudar persones amb necessitats educatives específiques a causa de problemes o disfuncions en les seues capacitats i que necessiten col·laboració per a desenrotllar al màxim la seua potencialitat, afavorint la seua inclusió escolar, laboral i social.

La subhasta benèfica oferix als espectadors la possibilitat de disposar d'un record del programa 'Aquí hay tomate'. d'entre les més de 30 prendes "fetitxe" destaquen els vestits, jaquetes i sabates dels presentadors i les camisetes "oficials" vestides pels reporters, totes elles es poden veure en la pàgina web de la cadena.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele