jueves, 28 de febrero de 2008

JA S'HAN ELEGIT ELS 10 CANDIDATS QUE OPTEN A ANAR A EUROVISIÓ


Ell*as, Null System, Marzok Mangui, D-Vine e Innata són els cinc candidats repescats de la preselecció d'Eurovisió que s'uniran als més votats pels internautes per a representar a Espanya en la pròxima edició del festival del 24 de maig a Belgrad.

Un grup d'experts ha completat la llista dels deu finalistes definitius després que el públic triara a través de Myspace.com a Rodolfo Chikilicuatre, La Casa Azul, Arkaitz, Coral i Bizarre.

El públic podrà votar pel seu favorit a través de telefonades des de hui mateix fins al 8 de març, dia en què La 1 oferirà una gala en prime estafe on es designarà el guanyador.

El grup d'experts dóna els següents motius per a justificar la seua elecció:

- Nullsystem (“Mourning”): Pel seu potent so metall, la magnífica veu del seu cantant i una posada en escena gòtica, audaç i impactant.

- Innata (“Me encanta bailar”): Per una cançó divertida, apegalosa i ballable que ha sigut especialment valorada pels Eurofans. Els eurofans li van donar 2.827 vots, el que li va permetre acabar la preselecció en el lloc 97 de la llista.

- Markoz Mangui (“Caramelo”): Per ser autèntics i creïbles representants de l'hip-hop nacional que fusionen un so urbà amb un toc ètnic nord-africà que denota els seus orígens. Amb 87 vots, van acabar en el lloc 416 en la llista de Myspace.

- Ell*as (“100 x 100”): Per una composició contagiosa, cent per cent Europop, molt en línia amb les tendències musicals d'èxit en el Festival d'Eurovisió. Es van classificar en el lloc 142 en la preselecció amb 1.533 vots.

- D-Vine (“I Do You”): Por un tema molt comercial d'estil r&b, i amb projecció internacional. Van aconseguir 1.439 suports i van acabar en el lloc 154.

El Jurat ha pres la seua decisió considerant els aspectes següents:

1- La normativa que regula el Festival d'Eurovisió
2- Els valors artístics i musicals de les composicions
3- El potencial de les cançons per a connectar amb l'audiència europea
4- L'adequació al Festival, analitzats els èxits de les últimes edicions
5- La representativitat d'estils musicals d'acord amb el panorama pop-rock contemporani nacional i internacional
6- L'aptitud vocal dels intèrprets per al directe d'Eurovisió
7- La diversitat en la procedència geogràfica dels candidats
8- La imatge i posada en escena dels intèrprets
9- El rigor i professionalitat dels candidats

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele